Υδατοσφαίριση: «Βασίλισσες» της Ευρώπης οι «ερυθρόλευκες»

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015 21:03
UPD:21:11
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς, έχοντας ως μεγάλο όπλο την άμυνα που κράτησε την Πάντοβα μακριά απ’ το γκολ στην δεύτερη και την τρίτη περίοδο.

A- A A+

Τα πήρε όλα μέσα στο 2015 η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού, καθώς νίκησε απόψε στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» την Πάντοβα με 10-6 και κατάκτησε το τρόπαιο του Ευρωπαϊκού Super Cup.

Τον τίτλο που τους έλειπε πανηγύρισαν οι «ερυθρόλευκες» και από σήμερα είναι και... τυπικά η κορυφαία ομάδα της «Γηραιάς Ηπείρου» για το τρέχον έτος. Στο κατάμεστο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά η ομάδα του Πειραιά μετέτρεψε σε «περίπατο» την αναμέτρηση με τις Ιταλίδες και πανηγύρισε τον 3ο τίτλο μέσα στο 2015 (πρωτάθλημα Ευρώπης, Super Cup Ευρώπης, πρωτάθλημα γυναικών).

Ο Ολυμπιακός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς, έχοντας ως μεγάλο όπλο την άμυνα που κράτησε την Πάντοβα μακριά απ’ το γκολ στην δεύτερη και την τρίτη περίοδο. Η Άλκηστις Αβραμίδου ήταν η κορυφαία των νικητών, καθώς πέτυχε 5 γκολ, ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά της Χρυσής Διαμαντοπούλου που κατέβασε «ρολά» μετά τη δεύτερη περίοδο. 

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-0, 2-0, 3-3 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις