Π. Μαντούβαλος: Δεν παραιτούμαι

Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2005 16:10
A- A A+

«Ταλαιπωρούμαι και βασανίζομαι χωρίς να φταίω σε τίποτε - απολύτως τίποτε. Είναι βέβαιο ότι είμαι στόχος και μάλιστα οργανωμένων συμφερόντων και μάλιστα με συγκεκριμένο τρόπο», δήλωσε σήμερα ο παραιτηθείς από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Πειραιά, Πέτρος Μαντούβαλος.

Παράλληλα, ο κ. Μαντούβαλος, εξέφρασε την πικρία του για τις ανακοινώσεις του Γραμματέα της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει μια βρώμικη και οργανωμένη επίθεση εναντίον του και δήλωσε ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί από βουλευτής, καθώς «ο κόσμος του ζητά να παραμείνει στην έδρα του».

«Δεν φοβάμαι απολύτως τίποτα. Παραμένω όρθιος. Δεν υπάρχει κάλυψη από την βουλευτική ασυλία. Όταν χρειαστεί να υπάρξει άρση της ασυλίας για το χιλιοστό του χιλιοστού, θα είμαι παρών», ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο βουλευτής, εκφράζοντας παράλληλα την «απόλυτη εμπιστοσύνη» του στη Δικαιοσύνη, σε ό,τι αφορά τους συνεργάτες του.

«Αυτή η πράξη που έκανα για μένα, είναι συναισθηματική, αληθινή όπως την έκανα, δεν ήθελα να φέρω κανένα πρόβλημα στο κόμμα μου και στον Πρωθυπουργό, αλλά δεν πίστευα ότι σήμερα θα πάρω τόση απογοήτευση (κι εγώ και πολύς κόσμος) μ’ αυτή τη σπουδαία ανακοίνωση του κου Μεϊμαράκη», είπε.

Πηγή: ΑΠΕ

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή