Ισπανία: Πρώτη νίκη για την Μπιλμπάο

Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 19:06
UPD:14/09/2015 01:31
EPA/LUIS TEJIDO
A- A A+

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο άργησε να «πάρει μπροστά» φέτος αλλά τελικά τα κατάφερε, έστω την τρίτη αγωνιστική στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Μετά την κατάκτηση του ισπανικού Σούπερ Καπ, με έναν θρίαμβο (4-0) και μια ισοπαλία (1-1) στο "Καμπ Νου" επί της Μπαρτσελόνα, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θαρρείς και είχαν πέσει σε λήθαργο, από τον οποίο πάντως ξύπνησαν σήμερα.

Στο «Σαν Μαμές» η Χετάφε δεν είχε καμία τύχη απέναντι στους αποφασισμένους Βάσκους, που προηγήθηκαν με τον αρχισκόρερ τους Αρίτς Αντούριθ στο 6΄ και διπλασίασαν με το νέο «είδωλο» των οπαδών της Αθλέτικ, Ραούλ Γκαρθία, στο 24΄. 

Οι φιλοξενούμενοι του Φραν Εσκριμπά μείωσαν στο 70΄ με τον Εμιλιάνο Βελάσκες, όμως ο Αντούριθ και πάλι διέλυσε κάθε ελπίδα των φιλοξενούμενων γράφοντας το 3-1 στο 83΄ και αφήνοντας τους Μαδριλένους σε αναζήτηση του πρώτου βαθμού της.

Πολύ καλή στο ξεκίνημα και του φετινού πρωταθλήματος, η Βιγιαρεάλ νίκησε μέσα στο «Νουένο Λος Κάρμενες» τη Γρανάδα με 3-1 και με τους 7 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει βρίσκεται, προσωρινά τουλάχιστον, στη δεύτερη θέση μαζί με τη Ρεάλ.

Ο Μανουέλ Τριγέρος άνοιξε το σκορ για το "κίτρινο υποβρύχιο" στο 6ο λεπτό, ο Σεντρίκ Μπακάμπου διπλασίασε στο 51΄ και παρά την πρόσκαιρη μείωση από τον Φραν Ρίκο στο 74΄ ο Σάμουελ Γκαρσία "υπέγραψε" τη νίκη των φιλοξενούμενων στις καθυστερήσεις.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις