Ευρωμπάσκετ 2015: Νοκ άουτ με Ελλάδα ο Μπογκντάνοβιτς

Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2015 12:11
UPD:15:07
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ MATTHAIOS

Χωρίς τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς θα παραταχθεί απόψε η Κροατία εναντίον της Ελλάδας, καθώς ο άσος των Νετς χτύπησε στο κεφάλι στο χθεσινό ματς με τη Σλοβενία και υπέστη διάσειση.

A- A A+

Τεράστιο πλήγμα για την Κροατία ενόψει του αποψινού ντέρμπι του 3ου ομίλου με την Ελλάδα, καθώς ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς τέθηκε νοκ άουτ από την αναμέτρηση.

Χωρίς τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς θα παραταχθεί απόψε η Κροατία εναντίον της Ελλάδας, καθώς ο άσος των Νετς χτύπησε στο κεφάλι στο χθεσινό ματς με τη Σλοβενία και υπέστη διάσειση. Ο Κροάτης γκαρντ μεταφέρθηκε αμέσως σε νοσοκομείο του Ζάγκρεμπ, όπου οι γιατροί «άναψαν κόκκινο» για τη συμμετοχή του στον αγώνα με την εθνική μας ομάδα.

Μετά την πτώση του στο παρκέ, μετά από προσπάθεια να καρφώσει, ο Κροάτης διεθνής εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας κι εν συνεχεία κατευθύνθηκε στον πάγκο της ομάδας του όπου του τοποθετήθηκε παγοκύστη στον αυχένα του. Δεν αισθανόταν καλά, όμως, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείοκι εκεί διαπιστώθηκε ότι υπέστη διάσειση. 

Ο προπονητής της εθνικής Κροατίας, Περάσοβιτς, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός: «Θα είναι μεγάλη απώλεια για μας να μη τον έχουμε στη διάθεσή μας», σχολίασε, ενώ για τον αγώνα με τη «γαλανόλευκη» είπε: «Η Ελλάδα είναι μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του τουρνουά και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις...»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις