Παναθηναϊκός: Όλα εντάξει με Εσιέν, γκολ ο Αμπέντ

Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2015 21:21
UPD:21:32
ICON PRESS/ΝΙΚΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ

Ως προς το αγωνιστικό μέρος της υπόθεσης, τα γκολ του Παναθηναϊκού σημείωσαν οι Καλτσάς στο 33΄ και Αμπέντ (φωτ. αρχέιου) στις καθυστερήσεις, ενώ ο Καλτσάς είχε και χαμένο πέναλτι στο 82΄, όταν νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των "σταχυοφόρων".

A- A A+

Μιας πρώτης τάξης ευκαιρία είχε απόψε ο Γιάννης Αναστασίου, στον φιλικό αγώνα του Κορωπίου με τον Πανελευσινιακό (2-0), να "τσεκάρει" την κατάσταση στην οποία βρίσκονται παίκτες του που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής ως τώρα στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Κυρίως τα μάτια ήταν στραμμένα στον Εσιέν και δευτερευόντως στον Τελάντερ, οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν να έχουν αφήσει πίσω όποια προβλήματα τους είχαν ταλαιπωρήσει, δείχνοντας στον προπονητής τους πως μπορεί να τους υπολογίζει.

Στα αρνητικά του παιχνιδιού ήταν ο τραυματισμός του Μαρινάκη. Ο παίκτης των "πράσινων" χτύπησε στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Οι Βέμερ και Νίνης ακολούθησαν θεραπεία, ο Λουντ είχε άδεια και οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης, Δώνης απουσιάζουν λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες των χωρών τους.

Ως προς το αγωνιστικό μέρος της υπόθεσης, τα γκολ του Παναθηναϊκού σημείωσαν οι Καλτσάς στο 33΄ και Αμπέντ στις καθυστερήσεις, ενώ ο Καλτσάς είχε και χαμένο πέναλτι στο 82΄, όταν νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των "σταχυοφόρων". 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις