Super League: Νέα πρόταση από τον ΟΠΑΠ για την χορηγία

Παρασκευή, 04 Σεπτεμβρίου 2015 20:16
UPD:20:25

Να υπενθυμιστεί ότι η αρχική πρόταση του ΟΠΑΠ είχε απορριφθεί από το συνεταιρισμό, που μέχρι τώρα είχε στα… χέρια του μόνο την προσφορά της εταιρείας «stoiximan».

A- A A+

Με νέα βελτιωμένη πρόταση προς τη Super League επανήλθε ο ΟΠΑΠ και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο Οργανισμός θα αναλάβει ξανά ως βασικός χορηγός του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Το θέμα αυτό ήταν εκ των βασικότερων που συζητήθηκαν στη διάρκεια του σημερινού διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής, με τον πρόεδρο Γιώργο Μποροβήλο να εκφράζει μετά το πέρας της συνεδρίασης τη βεβαιότητα ότι θα βρεθεί σύντομα λύση.

Να υπενθυμιστεί ότι η αρχική πρόταση του ΟΠΑΠ είχε απορριφθεί από το συνεταιρισμό, που μέχρι τώρα είχε στα… χέρια του μόνο την προσφορά της εταιρείας «stoiximan».

Ο οργανισμός, όμως, κατέθεσε σήμερα νέα βελτιωμένη πρόταση, θέτοντας όμως ως προϋπόθεση να τηρηθεί ο όρος της αποκλειστικότητας, που σήμαινε ότι κανένας σύλλογος δεν θα μπορούσε να διαφημίζει στη φανέλα του άλλη στοιχηματική εταιρεία.

Ο όρος αυτός δε βρήκε σύμφωνες τις ΠΑΕ Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Βέροια, καθώς βρίσκονται σε επαφές και με άλλους ενδιαφερόμενους. Τα υπόλοιπα μέλη είδαν με «θετικό μάτι» τη νέα πρόταση του Οργανισμού, αρκεί όπως τονίστηκε να ωφεληθούν ουσιαστικά απ΄ αυτή.

Ως προς το θέμα που έχει προκύψει με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής, η οποία είχε προγραμματιστεί για το τριήμερο 19-21 Σεπτεμβρίου, όπως ήταν αναμενόμενο αναβλήθηκε λόγω των εκλογών της 20ής Σεπτεμβρίου, δεδομένης και της εισήγησης της Αστυνομίας.  

Η διεξαγωγή της όμως δεν αναμένεται να καθυστερήσει πολύ, αφού η Λίγκα απέστειλε αίτημα στην ΕΠΟ για να μεταφερθεί τρεις ημέρες αργότερα και τα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει το ντέρμπι της Τούμπας ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, να διεξαχθούν στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου.
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις