Βόλεϊ: Ήττα των Γυναικών στον α' ημιτελικό του European League

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 23:10
UPD:23:12
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ Π.

Η αντίδραση της ελληνικής ομάδας, πάντως, δείχνει ότι υπάρχουν τα ψυχικά αποθέματα και επιτρέπει αισιοδοξία ενόψει της κυριακάτικης ρεβάνς, στην πόλη Σομπάτελι (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Ύστερα από έναν καταπληκτικό ημιτελικό, σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο πλήρες από κοινό κλειστό γήπεδο της Μεγαλόπολης, η Εθνική Γυναικών ηττήθηκε με 3-2 από την Ουγγαρία στον πρώτο ημιτελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ.

Ο δεύτερος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή (19:30) στην Ουγγαρία και η ελληνική ομάδα θα προκριθεί στον τελικό αν νικήσει με 3-0 ή 3-1, ενώ αν επικρατήσει με 3-2 η πρόκριση θα κριθεί στο "χρυσό σετ", στους 15 πόντους.

"Κλειδί" του αγώνα ήταν σίγουρα το πρώτο σετ, όπου η ελληνική ομάδα είχε τον απόλυτο έλεγχο, προηγήθηκε 20-13 αλλά το έχασε. Οι Μαγυάρες πήραν και το δεύτερο με 25-19, οι διεθνείς ισοφάρισαν (25-22, 25-23), αλλά στο τάι μπρέικ δεν είχαν συνέχεια και το έχασαν 15-11.

Η αντίδραση της ελληνικής ομάδας, πάντως, δείχνει ότι υπάρχουν τα ψυχικά αποθέματα και επιτρέπει αισιοδοξία ενόψει της κυριακάτικης ρεβάνς, στην πόλη Σομπάτελι.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις