COSMOTE Smile: Ασφαλής χρήση του κινητού από παιδιά

Πέμπτη, 03 Σεπτεμβρίου 2015 13:38
UPD:08/09/2015 14:20
A- A A+

Η ταχεία εξέλιξη της τεχνολογίας και η ραγδαία εξάπλωση του Internet δημιούργησαν νέες δυνατότητες γνώσης, ψυχαγωγίας και ενημέρωσης όχι όμως πάντα χωρίς κινδύνους.

Οι κίνδυνοι φυσικά αφορούν πρωτίστως τα παιδιά δημιουργώντας έτσι έναν διαρκή πονοκέφαλο για τους γονείς τους. Θέλοντας να καλύψει το συγκεκριμένο κενό η COSMOTE παρουσίασε μία νέα υπηρεσία που είναι ειδικά σχεδιασμένη για παιδιά ώστε να απολαμβάνουν τις δυνατότητες του κινητού τους με ασφάλεια.   

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται COSMOTE Smile και έρχεται με τη μορφή εφαρμογής η οποία εγκαθίσταται στο καρτοκινητό του παιδιού και το κλειδώνει σε «Safe Mode», διασφαλίζοντας έτσι ότι είναι απόλυτα ασφαλές και υπό τον έλεγχο του γονιού.

Επιπλέον, η υπηρεσία επιτρέπει τη διαχείριση και την επίβλεψη του κινητού του παιδιού, από το γονιό μέσα από το web site της υπηρεσίας στο οποίο μόνο ο γονιός έχει πρόσβαση.

Έτσι, οι γονείς μπορούν να επιβλέπουν την επικοινωνία του παιδιού με τρίτα πρόσωπα αφού παρέχεται η δυνατότητα επιλογής των επαφών που θα μπορεί να καλέσει ή να δεχθεί κλήσεις, ελέγχει την τοποθεσία στην οποία βρίσκεται ή βρέθηκε στη διάρκεια της ημέρας η συσκευή, ενώ οι γονείς έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τις εφαρμογές που θα χρησιμοποιεί.

Σημαντική είναι η δυνατότητα που επιτρέπει στον γονιό να θέσει χρονικά όρια στη χρήση των εφαρμογών. Επιπρόσθετα, ο γονιός μπορεί να ενημερώνεται για το χρηματικό υπόλοιπο, να ενεργοποιεί πακέτα ομιλίας, SMS και Internet, καθώς και να ανανεώνει τον χρόνο ομιλίας.

Η διαδικασία ενεργοποίησης και διαμόρφωσης των επιτρεπόμενων λειτουργιών είναι απλή και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε λίγα λεπτά. Η εφαρμογή είναι συμβατή με όλα τα τελευταία Android κινητά τηλέφωνα, ανεξαρτήτως τιμής και λειτουργιών.

Η υπηρεσία COSMOTE Smile παρέχεται δωρεάν τον πρώτο μήνα και στη συνέχεια η χρέωση είναι 5 ευρώ ανά μήνα με διαθέσιμες όλες τις λειτουργίες και δυνατότητες της υπηρεσίας για τον γονιό, ενώ παράλληλα το παιδί έχει στο καρτοκινητό του 60 λεπτά και 60 SMS προς όλα τα δίκτυα, καθώς και 60 ΜΒ Internet. Φυσικά, το παιδί έχει στη διάθεσή του τα πακέτα και τις υπηρεσίες του καρτοκινητού του.

Προτεινόμενα για εσάς