Τραυματίες σε ισραηλινή επιδρομή στη Δυτική Όχθη

Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2015 06:30
UPD:06:56
REUTERS/AMMAR AWAD

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι δυνάμεις του διεξάγουν μια επιχείρηση στη Δυτική Όχθη, αλλά απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για τους στόχους της επιδρομής ή το εάν υπήρξαν απώλειες (φωτ. αρχείου). 

A- A A+

Τουλάχιστον πέντε Παλαιστίνιοι και ένας Ισραηλινός στρατιώτης τραυματίστηκαν τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια επιδρομής των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη για τη σύλληψη ισλαμιστών. 

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε ότι δυνάμεις του διεξάγουν μια επιχείρηση στη Δυτική Όχθη, αλλά απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για τους στόχους της επιδρομής ή το εάν υπήρξαν απώλειες.

Μια πηγή στην οργάνωση της Χαμάς στην πόλη Τζενίν, στο βόρειο τμήμα της Δυτικής Όχθης, ανέφερε ότι δύο μέλη της ισλαμιστικής οργάνωσης αιχμαλωτίστηκαν από ισραηλινές δυνάμεις αλλά ο Μπάσαμ αλ Σαάντι, ένα ηγετικό στέλεχός της, κατάφερε να διαφύγει.

Κάτοικοι της περιοχής άκουσαν σφοδρά πυρά.Η Ισραηλινή Ραδιοφωνία μετέδωσε ότι ένας στρατιώτης των Ειδικών Δυνάμεων τραυματίστηκε αλλά η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο, προσθέτοντας ότι διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε κλινική στη Χάιφα, στο βόρειο Ισραήλ.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή