Μπάσκετ: «Πήραν τα βουνά» οι «ερυθρόλευκοι»

Κυριακή, 30 Αυγούστου 2015 11:21
UPD:15:15
ACTION IMAGES /ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ
A- A A+

Στο Μέτσοβο βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής η αποστολή της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιόδου.

Μετά από περίπου 2 εβδομάδες προπονήσεων στο ΣΕΦ και στους Ρέντη, η προετοιμασία των Πειραιωτών θα συνεχιστεί στο... βουνό. Εκεί ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι συνεργάτες του θα δώσουν ιδιαίτερη έμφαση στην φυσική κατάσταση των παικτών και το πρόγραμμα προβλέπεται ιδιαίτερα... βαρύ.

Η αποστολή αναχώρησε χωρίς τους διεθνείς, Σπανούλη, Μάντζαρη, Πρίντεζη, Χάκετ, Λοτζέσκι και Μιλουτίνοφ. Σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί η πρώτη προπόνηση στο Μέτσοβο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα παραμείνουν μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου. Ένα 24ωρο νωρίτερα θα δώσουν και το πρώτο τους φιλικό με αντίπαλο τα Τρίκαλα.

Στις προπονήσεις, λόγω των πολλών ελλείψεων που υπάρχουν, θα συμμετέχουν και οι  Καλαμπόκης, Στεφανίδης, Καλογιαννίδης, που δεν ανήκουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Επίσης αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα εάν θα ενσωματωθεί τις επόμενες ημέρες και ο Μιλουτίνοφ, που ενδέχεται να «κοπεί» από την Εθνική Σερβίας για το Ευρωμπάσκετ. 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις