Europa League: Αποκλείστηκε ο Ατρόμητος από την Φενερμπαχτσέ

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 22:57
UPD:23:04
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
A- A A+

Για δεύτερη σερί χρονιά ο Ατρόμητος απέτυχε να προκριθεί στους ομίλους του Europa League, καθώς ηττήθηκε για δεύτερη φορά από την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη με 3-0.

Ήταν που ήταν πολύ δύσκολο το έργο της αθηναϊκής ομάδας μετά το 0-1 της περασμένης εβδομάδας στο Περιστέρι, ήρθε και το γρήγορο γκολ των Τούρκων στη ρεβάνς των play off να βάλει από νωρίς «τέλος» στα όνειρα των «κυανόλευκων» για το... θαύμα.

Μόλις στο 7ο λεπτό από την άστοχη έξοδο του κορυφαίου παίκτη του στο πρώτο ματς, αλλά και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό, Γκορμπούνοφ, ο Φερναντάο με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Περέιρα (1-0) και απλοποίησε τα πράγματα στη συνέχεια.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου από το φάουλ του Ερκίν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Ατρόμητου, οι παίκτες του οποίου στα πρώτα 45 λεπτά δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Βολκάν.

Η κακή βραδιά του Γκορμπούνοφ συνεχίστηκε και στο 60΄ από την ακίνδυνη σέντρα του Ερκίν, ο Λευκορώσος γκολκίπερ έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του και με τον τρόπο αυτό έγινε το 2-0. Νέο δοκάρι είχε η Φενέρ στο 70΄ μετά την προσπάθεια του Νάνι. ενώ στο 78΄ ο Φερνταντάο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις