Europa League: Σίγουρος μόνο ο ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος παίζουν τα... ρέστα τους για την πρόκριση στους ομίλους
Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015 11:09
UPD:11:13
INTIME SPORTS/VILLA

Ο ΠΑΟΚ μετά το θριαμβευτικό 5-0 της Τούμπας βρίσκεται στην Κοπεγχάγη για… τουρισμό, καθώς η αποψινή ρεβάνς με τη Μπρόντμπι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και για τις δύο ομάδες.

A- A A+

Παναθηναϊκός και Ατρόμητος θα διεκδικήσουν απόψε την πρόκρισή τους στους ομίλους του Europa League, με τον ΠΑΟΚ να έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά το «εισιτήριο» για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Στο ποδόσφαιρο όλα παίζονται μέχρι το 90΄ και τίποτα δεν είναι αδύνατο. Για παράδειγμα κανείς δεν περίμενε ότι ο ΠΑΟΚ θα πετύχαινε 5 γκολ εναντίον της Μπρόντμπι στο πρώτο ματς των play off, αποτέλεσμα που σαφώς και δίνει το δικαίωμα στους Θεσσαλονικείς να σκέφτονται εδώ και μία εβδομάδα τους αντιπάλους τους στους ομίλους.

Στην άλλη όψη του νομίσματος βρίσκεται και ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου καλείται να ανατρέψει εις βάρος της 0-1 από την Φενερμπαχτσέ στο «Σουκρού Σαράτσογλου» της Κωνσταντινούπολης και να πετύχει αυτό που στο ποδόσφαιρο αποκαλείται«θαύμα». Είπαμε, όμως, η μπάλα είναι στρογγυλή και όλα γίνονται...

Ο ΠΑΟΚ μετά το θριαμβευτικό 5-0 της Τούμπας βρίσκεται στην Κοπεγχάγη για… τουρισμό, καθώς η αποψινή ρεβάνς με τη Μπρόντμπι είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και για τις δύο ομάδες.

Δύσκολη αποστολή, παρά το 0-0 του αγώνα στο Μπακού θα έχει και ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Καμπάλα. Οι «πράσινοι» έχουν καλή ψυχολογία μετά το «διπλό» στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα της Super League και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στη σύνθεσή τους (απόντες θα είναι οι Λουντ και Βέμερ) θα υποδεχθούν την Καμπάλα με στόχο να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί που έχουν από την  ημέρα που έγινε γνωστό το ζευγάρι των play off.

Και οι τρεις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων θα ξεκινήσουν στις 21:00.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις