Περέιρα: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Ατρόμητο»

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 19:05
UPD:19:09
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

«Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι. Ο Ατρόμητος έχει τεράστιο κίνητρο και θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τον υποτιμήσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Περέιρα στις καθιερωμένες δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης στο «Σουκρού Σαράτσογλου» (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση προσπάθησε ο Βίτορ Περέιρα στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει της αυριανής ρεβάνς των play off του Europa League με τον Ατρόμητο.

Η νίκη της Φενερμπαχτσέ στο Περιστέρι με 1-0 σαφέστατα και της δίνει προβάδισμα πρόκρισης στους ομίλους της διοργάνωσης, ωστόσο, ο Πορτογάλος τεχνικός των Τούρκων δεν επαναπαύεται:

«Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς και πρέπει να είμαστε 100% έτοιμοι. Ο Ατρόμητος έχει τεράστιο κίνητρο και θα μας δημιουργήσει προβλήματα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τον υποτιμήσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Περέιρα στις καθιερωμένες δηλώσεις του ενόψει της αναμέτρησης στο «Σουκρού Σαράτσογλου».

Πρόσθεσε ακόμη: «Ο αντίπαλος μας διαθέτει ικανούς και γρήγορους επιθετικούς. Ο στόχος μας είναι να προκριθούμε στους ομίλους», ενώ σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει ανέφερε: «Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει μία ισορροπημένη πίεση όταν χάνουμε την μπάλα. Θα είμαστε επιθετικοί, γιατί είμαστε μία ομάδα που θέλει να κυριαρχεί στο παιχνίδι. Έτσι απαιτεί το μέγεθος του συλλόγου. Οι μικρές ομάδες περιμένουν στα καρέ τους κι αντεπιτίθενται».

Τους παίκτες της Φενέρ εκπροσώπησε ο Ντιέγκο. Ο Βραζιλιάνος μέσος σχολίασε: «Δεν θέλω να μιλήσω για την περυσινή σεζόν, θέλω να μιλήσω για φέτος. Είμαι χαρούμενος γιατί βλέπω καλά πράγματα. Προσπαθούμε να γίνουμε καλύτερη ομάδα, το τεχνικό επιτελείο μας δουλεύει πολύ. Στόχος μας είναι να είμαστε πρωταθλητές. Εγώ πάντα προσπαθώ να βελτιώνομαι. Ξέρω τι απαιτήσεις υπάρχουν από εμένα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις