Ατρόμητος: Στην Πόλη με στόχο την πρόκριση

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 14:56
UPD:14:58
INTIME SPORTS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Την πρόκριση στους ομίλους του Europa League θα διεκδικήσει αύριο στην Κωνσταντινούπολη ο Ατρόμητος με αντίπαλο την Φενερμπαχτσέ (21:00), παρά την ήττα του με 0-1 στο πρώτο ματς που έγινε στο Περιστέρι.

Το αρνητικό αποτέλεσμα της περασμένης Πέμπτης σαφώς και δίνει προβάδισμα στους Τούρκους, παρ΄όλα αυτά τα μέλη της αποστολής των «κυανόλευκων» που βρίσκονται στη γειτονική χώρα θεωρούν ότι τίποτα δεν έχει κριθεί και η ομάδα μπορεί να κάνει το θαύμα εάν παίξει έξυπνα.

Λίγο πριν αναχώρηση της αποστολής ο τεχνικός του Ατρόμητου, Μιχάλης Γρηγορίου, επισήμανε: «Πάμε με επιπλέον κίνητρο. Δεν αλλάζει ο στόχος μας που είναι η νίκη και η είσοδος στους ομίλους. Ξέρουμε τις δυσκολίες, μόνο έτσι θα περάσουμε», τόνισε ο νεαρός προπονητής, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Στέφανο Ναπολεόνι:

«Σεβόμαστε αλλά δεν φοβόμαστε την Φενέρ. Εύχομαι να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ που θα αλλάξει τα πάντα στην ρεβάνς. Εχω εμπιστοσύνη στους συμπαίκτες μου και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε».

Ο Ελληνας τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Εμπόου που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο ματς της πρεμιέρας με τον Λεβαδειακό. Η αποστολή: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κούρος, Κιβρακίδης, Θεολόγου, Μπιτόλο, Νάτσος, Λημνιός, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπάλλας, Γκαρσία, Ουσέρο, Γοδόι, Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ, Στόιτσεφ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις