«Star Wars: Rogue One»: Νέα αποστολή για τους μαχητές της Επανάστασης

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015 07:10
A- A A+

Ο Colin Trevorrow, ο σκηνοθέτης που ανέλαβε να επαναφέρει στο προσκήνιο το πιο διάσημο πάρκο δεινοσαύρων  δημιουργώντας - δώδεκα  χρόνια μετά την τελευταία ταινία της σειράς - το «Jurassic World», μπαίνει στον Πόλεμο των Άστρων. 

Ο 39χρονος δημιουργός θα σκηνοθετήσει το τελευταίο επεισόδιο της νέας, τρίτης τριλογίας «Star Wars». Μετά την πρώτη τριλογία και την τριλογία των prequel, έρχεται η τριλογία της Disney. Ενδιαμέσως, όμως, οι φαν του κόσμου που πρωτοδημιούργησε ο George Lucas το μακρινό 1977 θα έχουν λαμβάνειν ταινίες δωράκια, όπως το «Star Wars: Rogue One», το οποίο θα σκηνοθετηθεί από τον Gareth Edwards, δημιουργό του «Godzilla».

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη μυθολογία της σειράς, «Rogue» ονομάζουν οι πιλότοι της Επανάστασης τα διαστημόπλοιά τους.
Στην υπόθεση της ταινίας, οι μαχητές της Επανάστασης ξεκινούν μια αποστολή - να κλέψουν τα σχέδια του Death Star, του διαστημικού σκάφους υπερόπλου που μπορεί να καταστρέψει έναν πλανήτη.

Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Riz Ahmed, Diego Luna, Felicity Jones, Jiang Wen, Donnie Yen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk και Ben Mendelsohn. Η ταινία θα προσπαθήσει να εστιάσει περισσότερο στο κλίμα και τη φρίκη του πολέμου, παρά σε ανθρώπους με ιδιαίτερες δυνάμεις.

Η νέα τριλογία των Star Wars θα ξεκινήσει με το «Star Wars Episode VII: The Force Awakens», που θα προβληθεί στις 18 Δεκεμβρίου 2015, σε σκηνοθεσία J.J. Abrams. Το δεύτερο μέρος θα προβληθεί το μεθεπόμενο καλοκαίρι του 2017 και το Episode IX το 2019, ενώ το «Star Wars: Rogue One» έχει οριστεί να προβληθεί στις 16 Δεκεμβρίου 2016 (ημερομηνία εξόδου στις ΗΠΑ).

 

Προτεινόμενα για εσάς