ΠΑΣΟΚ: Πανελλαδική εξόρμηση διαλόγου για την Οικονομία

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2005 13:39
A- A A+

Πανελλαδική εξόρμηση διαλόγου με τους πολίτες για την Οικονομία, πραγματοποιεί το ΠΑΣΟΚ την ερχόμενη περίοδο, μετά από την Ημέρα κατά της Ακρίβειας και το Διήμερο για την Υγεία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, η εν λόγω πρωτοβουλία θα υλοποιηθεί σε τρεις φάσεις, στη διάρκεια των οποίων κλιμάκια του Κινήματος με μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου, του Εθνικού Συμβουλίου, βουλευτές και ευρωβουλευτές, θα επισκεφθούν ολόκληρη τη χώρα.

Όπως αναφέρεται, στόχος της εξόρμησης είναι να αναδειχθούν τα μεγάλα προβλήματα στην Οικονομία από την πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, και οι επιπτώσεις τους στους εργαζομένους, τους συνταξιούχους, τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους αγρότες, τους νέους, και τους ανέργους.

Στο πλαίσιο αυτής της πρωτοβουλίας, κλιμάκια του ΠΑΣΟΚ θα επισκεφθούν το Σάββατο και την Κυριακή, 26 και 27 Νοεμβρίου, τις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, θα επισκεφθεί την Κυριακή, 27 Νοεμβρίου την Καρδίτσα και θα μιλήσει σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, στις 7:00 μ.μ..

Η Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, θα επισκεφθεί το Νομό Ιωαννίνων και θα μιλήσει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, σε πολιτική εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μπιζανίου, στις 5:30 μ.μ.

Η δεύτερη φάση της εξόρμησης έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο και την Κυριακή, 3 και 4 Δεκεμβρίου, στις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, Κρήτης, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.

Η πρωτοβουλία διαλόγου του ΠΑΣΟΚ για την Οικονομία θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, με επισκέψεις Κλιμακίων του Κινήματος στο Λεκανοπέδιο της Αττικής (Αθήνα, Πειραιά, υπόλοιπο Αττικής).

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή