Γερμανία: Διπλασίασαν τις νίκες τους Μπάγερν και Λεβερκούζεν

Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 18:30
UPD:21:37
REUTERS/RALPH ORLOWSKI
A- A A+

Μπάγερν Μονάχου και Μπάγερ Λεβερκούζεν έκαναν το ''2Χ2'' στην Μπουντεσλίγκα, επικρατώντας εκτός έδρας των Χοφενχάιμ και Ανόβερου με 2-1 κι 1-0, αντίστοιχα.

Οι Βαυαροί χρειάστηκε πάντως να φτάσουν στην ανατροπή για να τα καταφέρουν στην "Wirsol Rhein-Neckar-Arena", καθώς οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Κέβιν Βόλαντ να σκοράρει μόλις 9 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της αναμέτρησης (!), ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του γρηγορότερου γκολ στην ιστορία του πρωταθλήματος, που κατείχε ο Μπελαραμπί, όπως ανέφερε εκπρόσωπος της διοργανώτριας αρχής.

Ο Τόμας Μίλερ έφερε το παιχνίδι στα ''ίσα" στο 41ο λεπτό και παρά την αποβολή του Ζερόμ Μπόατενγκ στο 73΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα βρήκαν το δρόμο προς τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στις καθυστερήσεις της συνάντησης.

Στην "HDI-Arena" οι "ασπιρίνες" του Ρότζερ Σμιντ υπερασπίστηκαν επιτυχώς το τέρμα που πέτυχε ο Χακάν Τσαλχάνογλου στο 19ο λεπτό και έφυγαν με τη νίκη από την έδρα του Ανόβερου, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να αντικαθιστά τον σκόρερ στο 89ο λεπτό.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στις υπόλοιπες αναμετρήσεις:

  • Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Άουγκσμπουργκ 1-1 (86΄ Ρας - 24΄ Καϊούμπι)
  • Κολονία-Βόλφσμπουργκ 1-1 (30΄ Ζόλερ - 83΄ Μπέντνερ)
  • Σάλκε-Ντάρμσταντ 1-1 (47΄ Ντράξλερ - 9΄ Ράους)
  • Αμβούργο-Στουτγκάρδη 3-2 (34΄ Ιλίσεβιτς, 84΄ Λασόγκα, 89΄ Τζουρού - 24΄, 42΄ Τζίντσεκ) 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις