Τούντορ: «Μου αρέσει το τέλειο...»

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 23:51
UPD:23:56
INTIME SPORTS/ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν περίμενε πως η ομάδα του θα έφτανε στο 5-0, ενώ χαρακτήρισε τελειωμένη και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

A- A A+

Δεν έρκυψε την ικανοποίησή του από το τελικό αποτέλεσμα στο ματς με τη Μπρόντμπι ο Ιγκόρ Τούντορ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι δεν περίμενε πως η ομάδα του θα έφτανε στο 5-0, ενώ χαρακτήρισε τελειωμένη και την πρόκριση στους ομίλους του Europa League. «Πραγματικά δεν περίμενα αυτό το σκορ. Θεωρώ ότι μετά απόαυτό έχουμε σχεδόν τελειώσει με την πρόκριση και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες. Είδα πολύ σωστή νοοτροπία και κάναμε αυτά που δουλέψαμε στην προπόνηση», τόνισε αρχικά ο Κροάτης προπονητής και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε πολλούς καλούς παίκτες. Εντεκα δεν φθάνουν, χρειάζεσαι τουλάχιστον 15 -16 για να κάνεις και οικονομία δυνάμεων. Βέβαια είναι δύσκολο να τους ενσωματώσεις, όχι τόσο στο σύστημα, όσο στην φιλοσοφία του παιχνιδιού. Μου αρέσει η ακρίβεια στο παιχνίδι μας, αλλά σύμφωνα με αυτό που έχω εγώ στο μυαλό μου».

Κατέληξε λέγοντας: «Πολλά πράγματα χρειάζονται βελτίωση. Είμαι τέτοιος άνθρωπος που σκέφτομαι πως θα γίνουμε καλύτεροι. Θα τα συζητήσουμε στα αποδυτήρια. Πάντα έχω στο μυαλό μου τι έπρεπε να γίνει και τι έγινε και πάντα θέλω να βλέπω τελειότητα».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις