Τσέλσι: Δικός της ο Πέδρο

Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015 16:19
UPD:16:21
Wikimedia Commons/Clément Bucco-Lechat

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείτο ως ο επόμενος «σταθμός» της καριέρας του, μόνο που η Τσέλσι ήταν τελικά η ομάδα που απέσπασε την υπογραφή του.

A- A A+

Το μεγάλο «κλέψιμο» της μεταγραφικής περιόδου είναι οριστικό, καθώς η Τσέλσι «άρπαξε» μέσα από τα χέερια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Πέδρο,

Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός μετά από 7 χρόνια στη Μπαρτσελόνα αποφάσισε να αλλάξει παραστάσεις. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρείτο ως ο επόμενος «σταθμός» της καριέρας του, μόνο που η Τσέλσι ήταν τελικά η ομάδα που απέσπασε την υπογραφή του. Οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν σήμερα την απόκτηση του 28χρονου παίκτη, με το κόστος της μεταγραφής του να φτάνει, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, τα 30 εκ. ευρώ. 

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του δεν έγινε γνωστή, με τον παίκτη να δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος που θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του δυτικού Λονδίνου: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ενθουσιασμένος που θα ξεκινήσω την περιπέτειά μου στην Τσέλσι. Ήρθα στην Τσέλσι για να συνεχίσω να κερδίζω τίτλους. Ευχαριστώ τον σύλλογο και τους οπαδούς που μου δίνουν την ευκαιρία να φορέσω τη μπλε φανέλα».

Μέσω του Twitter η Μπαρτσελόνα αποχαιρέτησε τον ποδοσφαιριστή λέγοντας «ευχαριστούμε» και αναφέροντας τους 20 τίτλους που έχει πανηγυρίσει με τους Καταλανούς.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις