Τούντορ: «Νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ»

Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015 17:05
UPD:17:08
INTIME SPORTS/VILLA

O Κροάτης τεχνικός στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τους Δανούς για τα play off του Europa League, τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση, αρκεί να μη δεχθεί γκολ στην Τούμπα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Έτοιμος για την πρόκριση σστους ομίλους του Europa League εις βάρος της Μπρόντμπι είναι ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Ιγκόρ Τούντορ.

Παρά τις απουσίες που έχει ο «δικέφαλος» του Βορρά, ο Κροάτης τεχνικός στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τους Δανούς για τα play off του Europa League, τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση, αρκεί να μη δεχθεί γκολ στην Τούμπα.

«Περιμένω ότι θα γίνει καλό παιχνίδι και θέλω να δείξουμε την πρόοδό μας. Για μας καλό αποτέλεσμα θα είναι η νίκη χωρίς να δεχθούμε γκολ. Η Μπρόντμπι είναι καλή ομάδα και προετοιμάζεται σωστά, ωστόσο, αυτό που μας απσχολεί είναι πως θα παίξουμε εμείς», τόνισε μεταξύ άλλων ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος αρνήθηκε να «ανοίξει τα χαρτιά του» για την ενδεκάδα:

«Έχω 11 παίκτες που μπορεί να παίξουν και ξέρω ποιοι ακριβώς μπορούν να αγωνιστούν 90 λεπτά. Δεν θέλω όμως να μιλήσω με λεπτομέρειες», ενώ διευκρίνισε πως «ο Αθανασιάδης δεν μπορεί να βοηθήσει τώρα».

Για τη Μπρόντμπι είπε ακόμη: «Σαφώς και δεν είπα ότι εύκολη αντίπαλος, ούτε μπορείς να κάνεις σύγκριση με άλλες ομάδες πριν από κάποιο παιχνίδι. Έχω δει τρία ματς της αντιπάλου μας, διαθέτει καλούς παίκτες, παίζουν οργανωμένα 4-3-3, όταν περνούν στην επίθεση αλλάζουν κάποια πράγματα, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Εμείς θα είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι και πρέπει να δείξουμε σωστή νοοτροπία».

Αναφερόμενος στο φιλικό με τη Βέροια επισήμανε ότι «δεν υπάρχει κάποιο μάθημα. Από εκεί και πέρα περιμένω αύριο να αμυνθούμε καλά και φυσικά να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Επίσης αναφέρθηκε και στα νέα αποκτήματα της ομάδας, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής: «Σίγουρα θα προτιμούσα να έπαιζαν όλοι, αλλά από την άλλη είμαστε και πάλι δυνατοί ώστε να περάσουμε τη Μπρόντμπι. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις