Ολυμπιακός: Συμφωνία και με Σεμπά

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 18:28
UPD:18:30
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Παίκτης του Ολυμπιακού λογίζεται ο Σεμπά, μιας και ο πρόεδρος της Εστορίλ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του 23χρονου Βραζιλιάνου στους «ερυθρόλευκους».

Με δηλώσεις του ο Τάγκο Ριμπέιρο ανακοίνωσε ότι η δεύτερη πρόταση των Πειραιωτών έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας, οπότε ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ελλάδα.

«Επιβεβαιώνω την μεταγραφή του Σεμπά στον Ολυμπιακό. Η ελληνική ομάδα προσπαθεί εδώ και καιρό για την απόκτηση του παίκτη, ωστόσο, αρνηθήκαμε την πρώτη πρόταση που μας έκανε. Αργότερα έφτασε μία δεύτερη κι αυτή μας άφησε ικανοποιημένους, γιατί ήταν καλή για την ομάδα αλλά και τον παίκτη», είπε χαρακτηριστικά ο Τιάγκο Ριμπέιρο.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Πορτογαλίας ο Σεμπά αναμένεται εντός της Τρίτης στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς ή, πενταετούς διάρκειας.

Ο Σεμπά εντάχθηκε στην Εστορίλ την σεζόν 2013-14, όπου βρήκε στον πάγκο τον Μάρκο Σίλβα, με τον οποίο θα συναντηθούν ξανά στον Ολυμπιακό. Γεννημένος στο Σαλβαδόρ, ο Σεμπά έφτασε από την Κρουζέιρο, στην Πορτογαλία την περίοδο 2012/13 για την Πόρτο. Έπαιξε μόνο τέσσερα παιχνίδια με την πρώτη ομάδα και τελικά παραχωρήθηκε στην Εστορίλ, όπου μπόρεσε στη συνέχεια να δείξει την αξία του.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις