Ισπανία: Για το θαύμα η Μπαρτσελόνα

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 13:58
UPD:14:04
EPA/INAKI ANDRES

Στο παρελθόν οι Καταλανοί έχουν ανατρέψει εις βάρος τους σκορ, αλλά τώρα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, μιας και θέλουν πέντε γκολ για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου.

A- A A+

Ένα μεγάλο.... θαύμα θα κυνηγήσει απόψε στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στη ρεβάνς της βαριάς ήττας που γνώρισε με 0-4 στον πρώτο τελικό του ισπανικού Super Cup.

Στο παρελθόν οι Καταλανοί έχουν ανατρέψει εις βάρος τους σκορ, αλλά τώρα τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, μιας και θέλουν πέντε γκολ για να φτάσουν στην κατάκτηση του τροπαίου. Το βράδυ της Παρασκευής η ομάδα του Λουίς Ενρίκε διασύρθηκε στο «Σαν Μαμές» και έχει «πληγωθεί» ο εγωϊσμός όλων στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Παίκτες και τεχνικό τμ πιστεύουν στην ανατροπή και είναι αποφασισμένοι για όλα.

«Η πρόκληση που έχουμε μπροστά μας είναι τεράστια αλλά αν υπάρχει μία ομάδα στον κόσμο που μπορεί να γυρίσει το ματς αυτή είναι η Μπαρτσελόνα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Λουίς Ενρίκε, δείγμα της πίστης που υπάρχει στην ομάδα για την ανατροπή.  

Σε 18 συνολικά τα ματς της περασμένης σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις οι «μπλαουγκράνα» πέτυχαν τουλάχιστον τέσσερα τέρματα, όσα χρειάζονται κι απόψε  (23:00) μέσα στο σπίτι τους για να οδηγήσουν τουλάχιστον το ματς στην παράταση.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις