Ν. Δένδιας: Η χώρα έχει βυθιστεί στην ημιφρένεια στη διαχείριση του μεταναστευτικού

Δευτέρα, 17 Αυγούστου 2015 10:49
UPD:10:52
FOSPHOTOS/Panayiotis Tzamaros

Ο κ. Δένδιας,υπερασπιζόμενος τις δικές του ενέργειες ως πρώην αρμόδιου υπουργού, πρόσθεσε ότι δεν βλέπει τη διαφορά με την προηγούμενη κυβέρνηση στη διαχείριση του μεταναστευτικού μόνο όποιος δεν θέλει να την δει.

A- A A+

Η χώρα έχει βυθιστεί στην ημιφρένεια στη διαχείριση του μεταναστευτικού, όπου δεν υπάρχει καν διαχωρισμός μετανάστη-πρόσφυγα, δήλωσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Βήμα FM.

Υπερασπιζόμενος τις δικές του ενέργειες ως πρώην αρμόδιου υπουργού, πρόσθεσε ότι δεν βλέπει τη διαφορά με την προηγούμενη κυβέρνηση στη διαχείριση του μεταναστευτικού μόνο όποιος δεν θέλει να την δει.

Σε ό,τι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις, ο κ. Δένδιας, θεωρώντας δεδομένες τις πρόωρες εκλογές, εξαπέλυσε πυρά κατά του κ. Αλέξη Τσίπρα. «Έτσι όπως τα κατάφερε ο πρωθυπουργός η χώρα οδηγείται σε τρίτη εκλογική αναμέτρηση μέσε σε ένα επτάμηνο» είπε, προσθέτοντας ότι «η απόφαση είναι της ελληνικής κοινωνίας, αν κρίνει ότι με τα τόσα δισ. που της στοίχισε η κυβέρνηση πρέπει να την ξαναψηφίσει».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ότι συνεργασία τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορεί να υπάρξει με τη ΝΔ. «Θα μπορούσε να υπάρξει μόνο με προγραμματική βάση αλλά δεν το βλέπω» συμπλήρωσε.

Όπως είπε, αν ο ΣΥΡΙΖΑ συνυπέγραφε ανάπτυξη του ιδιωτικού τομέα, αυτός ο υποθετικός ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να συνεργασθεί με τη ΝΔ. Aλλά δεν υπάρχει, τόνισε. 

Για τα εσωκομματικά, είπε ότι «στη Ν.Δ. παριστάναμε επί τέσσερις μήνες μετά την ήττα ότι δεν τρέχει τίποτα». «Αλλά τον εαυτό μας βλάψαμε όχι την ελληνική κοιννωνία» σημείωσε.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή