ΑΕΚ: Ήρθε για τίτλους ο Μπουονανότε

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015 21:40
UPD:21:45
INTIME SPORTS/ΒΗΧΟΣ ΝΙΚΟΣ

Ο Αργεντινός επιθετικός μέσος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος.

A- A A+

Μέσα σε γιορταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι περίπου 300 οπαδοί της ΑΕΚ, που βρέθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Ντιέγκο Μπουονανότε, βρίσκεται από σήμερα το βράδυ επί ελληνικού εδάφους με σκοπό μέσα στο Σαββατοκύριακο να ολοκληρώσει και τυπικά την ένταξή του στο δυναμικό της Ένωσης.

Ο Αργεντινός επιθετικός μέσος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κόσμος και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πως ήρθε στην ΑΕΚ για να πανηγυρίσει τίτλους:

«Πραγματικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Ήρθα για να κατακτήσω τίτλους με την ΑΕΚ. Επίσης είμαι ενθουσιασμένος με τον κόσμο και με την υποδοχή που μου επιφύλαξαν. Θα κάνω τα πάντα γι΄ αυτούς, θα τα δώσω όλα για την ΑΕΚ, θα προσπαθώ σε κάθε ματς να τους δίνω χαρά. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω και τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς που μου έδωσε την ευκαιρία να έρθω σε μια ακόμα μεγάλη ομάδα, μετά τη Ρίβερ Πλέιτ», τόνισε μεταξύ άλλων το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης.

Ο 27χρονος άσος, ο οποίος έφτασε στην Αθήνα με τη γυναίκα του και τα δύο παιδιά τους, αναμένεται να περάσει αύριο από ιατρικές εξετάσεις και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο που θα είναι διετούς διάρκειας.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις