Μόνικα Μπελούτσι και Λέα Σεϊντού μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο επερχόμενο «Spectre»

Κυριακή, 16 Αυγούστου 2015 20:55
UPD:17/08/2015 07:41

To «Spectre» κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 26 Οκτωβρίου, ενώ στις ελληνικές αίθουσες θα βγει στις 12 Νοεμβρίου.

A- A A+

Η πολυαναμενώμενη 24η περιπέτεια του θρυλικού πράκτορα Τζέιμς Μποντ καταφτάνει σύντομα υπό τον τίτλο «Spectre», με την υπογραφή του Σαμ Μέντες.

Τον θρυλικό ήρωα του Ίαν Φλέμινγκ, τον οποίο ενσαρκώνει για τέταρτη φορά ο Ντάνιελ Γκρεγκ, πλαισιώνουν η Μόνικα Μπελούτσι και η βραβευμένη Γαλλίδα ηθοποιός Λέα Σεϊντού, συμπρωταγωνίστρια της Αντέλ Εξαρχόπουλος στην «Ζωή της Αντέλ». Στο ρόλο του κακού συναντάμε τον βραβευμένο με Όσκαρ Αυστριακό ηθοποιό Κρίστοφ Βαλτς, ενώ τον ρόλο της  Moneypenny ερμηνεύει η Ναόμι Χάρις.

«Spectre» (SPecial Executive for Counter-intelligence, Terrorism, Revenge and Extortion) είναι μια διεθνής τρομοκρατική οργάνωση που επανέρχεται στις περιπέτειες του Τζέιμς Μποντ όπως τις έγραψε ο Ίαν Φλέμινγκ. Στις επίσημες ταινίες του Μποντ, η «Spectre» αναφέρεται ως η οργάνωση για την οποία δουλεύει ο Τζούλιους Νο στο «Dr.No» και εμφανίζεται στο «Thunderball», στο «You Only Live Twice», στο «On Her Majesty's Secret Service» και στο «Diamonds are Forever».

 Λέα Σεϊντού

Στην υπόθεση της ταινίας, ένα κρυπτογραφημένο μήνυμα από το παρελθόν του πράκτορα 007 τον οδηγεί να αποκαλύψει μία εγκληματική οργάνωση.  Aυτοκίνητα, ελικόπτερα, χιονισμένα βουνά, καταδιώξεις, δαχτυλίδια με χαραγμένα σύμβολα δημιουργούν συναρπαστική ατμόσφαιρα και υπόσχονται μια συνέχεια ανώτερη του «Skyfall».

Μόνικα Μπελούτσι

Το ρεκόρ της Μόνικα Μπελούτσι

Η 30χρονη Γαλλίδα ηθοποιός Λέα  Σεϊντού δεν κρύβει τον ενθουσιασμό της για τη συμμετοχή της στην ταινία, ενώ η 50χρονη Μόνικα Μπελούτσι αναφέρει πως σέβεται όλα τα προηγούμενα Bond girls. Αξίζει να αναφέρουμε πως η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός «σπάει» το ρεκόρ του πιο μεγάλου σε ηλικία Bond girl, που ήταν η 39χρονη Ονόρ Μπλάκμαν ως Pussy Galore στο «Goldfinger».

«Στο φιλμ και οι δύο γυναίκες με τις οποίες συνδέεται ο Μποντ είναι γεμάτες μυστήριο και βάθος και γι’ αυτό χρειάζεσαι φανταστικές ηθοποιούς», δηλώνει ο Σαμ Μέντες μιλώντας για τη Μόνικα Μπελούτσι και τη Λέα Σεϊντού, τα δύο Bond girls που μονοπωλούν εδώ και καιρό όλα όσα συμβαίνουν στο επερχόμενο «Spectre».

To «Spectre» κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Λονδίνο στις 26 Οκτωβρίου, ενώ στις ελληνικές αίθουσες θα βγει στις 12 Νοεμβρίου, σε διανομή της «Feelgood Entertainment».

[email protected]

Προτεινόμενα για εσάς