Όλγα Γεροβασίλη: Θα γίνουν όσα χρειάζεται με βάση τον Κανονισμό και το Σύνταγμα

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2015 11:05
UPD:11:16
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ολοκληρώθηκε μία δύσκολη συνεδρίαση. Με ισχύρη όμως πλειοψηφία εγκρίθηκε η συμφωνία και αυτό είναι το πρώτο βήμα» είπε η κ. Γεροβασίλη (φωτ. αρχείου) προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα παρακολουθήσει την εξέλιξη του Eurogroup, ενώ έπεται η εκταμίευση της δόσης.

A- A A+

Θα γίνουν όσα χρειάζεται να γίνουν με βάση τον Κανονισμό και το Σύνταγμα, δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας της Βουλής, κατά την οποία η κυβέρνηση κατέγραψε βαριές απώλειες.

«Ολοκληρώθηκε μία δύσκολη συνεδρίαση. Με ισχύρη όμως πλειοψηφία εγκρίθηκε η συμφωνία και αυτό είναι το πρώτο βήμα» είπε η κ. Γεροβασίλη προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα παρακολουθήσει την εξέλιξη του Eurogroup, ενώ έπεται η εκταμίευση της δόσης.

Η κυβέρνηση θα κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να σταθεροποιηθεί η οικονομική κατάστασης της χώρας, διαβεβαίωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος και πρόσθεσε πως θα ακολουθήσει η δεύτερη μεγάλη μάχη όσον αφορά τη συζήτηση για το χρέος.

Αναφερόμενη τέλος στις εξελίξεις που σηματοδοτεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή είπε: «Είχαμε έναν αριθμό βουλευτών που επέλεξαν διαφορετική διαδρομή. Θα γίνουν όσα χρειαζεται να γίνουν ακολουθωντας τον κανονισμό και το συνταγμα».

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή