Φιλικό: Ισόπαλοι Ολυμπιακός και Κατάρ στη Ζυρίχη (1-1)

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2015 20:34
UPD:20:37
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN

Φωτογραφία του αγώνα.

A- A A+

Με γκολ του Χασάν στο 81ο λεπτό και του Σιόβα στο 88΄, Ολυμπιακός και Κατάρ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στη Ζυρίχη και τα έσοδά του θα διατεθούν για τις ανάγκες της UNISEF.

Στο ντεμπούτο του Εστέμπαν Καμπιάσο με την ερυθρόλευκη φανέλα οι Πειραιώτες δεν έδειξαν πολλά πράγματα, ιδιαίτερα στο β΄ μέρος, σε αντίθεση με τους Ασιάτες, οι οποίοι ήταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που αν δεν ήταν ο Ρομπέρτο θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί. Ο Μάρκο Σίλβα χρησιμοποίησε σχεδόν όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, με την ελληνική ομάδα να είναι κινητική στα πρώτα 45 λεπτά, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν έδειξε πολλά πράγματα.

Το πρώτο μέρος είχε πάρα πολλές φάσεις εκατέρωθεν, με τους τερματοφύλακες των δύο ομάδων να εξελίσσονται σε πρωταγωνιστές. Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία του ματς ανήκε στους Ασιάτες, με το σουτ του Φαντλάλα από κοντά να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Ρομπέρτο. Νέα σπουδαία επέμβαση έκανε ο γκολκίπερ των Πειραιωτών στο 17΄, όταν έδιωξε σε κόρνερ το βολέ του Ελίας.

Ο Ολυμπιακός, που είχε τον έλεγχο στη μεσαία γραμμή, απείλησε στο 24΄με το δυνατό σουτ του Φουστέρ να φεύγει πάνω από το δοκάρι του Αμίν, ενώ στο 28΄ ο πορτιέρε της εθνικής Κατάρ απομάκρυνε πολύ δύσκολα σε κόρνερ τη σέντρα του Φουστέρ.

Κλασική ευκαιρία για το Κατάρ στο 33΄, όταν ο Αλχαϊντός βγήκε τετ-α-τετ με το Ρομπέρτο, αλλά και πάλι ο Ισπανός αναδείχθηκε νικητής και με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε. Στο 39΄ ήτανη η σειρά του Ντουρμάζ να αστοχήσει από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση, ενώ τρία λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Φινμπόγκασον δεν πλάσαρε σωστά από το ύψος της μικρής περιοχής.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Αμίν να αποκρούει το σουτ του Φινμπόγκασον από πλάγια, στο 48΄, αλλά μετά το 55΄ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε και χρειάστηκε να περάσει πολλή ώρα έως ότου απειληθεί κάποια εστία. Αυτό συνέβη στο 77΄, όταν ο Πουλίδο απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Τελικά, εννέα λεπτά πριν το τέλος ο Χασάν βρήκε την ευκαιρία να νικήσει με πλασέ τον Ρομπέρτο και να βάλει μπροστά το Κατάρ (1-0), αλλά στο 88΄ με την κεφαλιά του Σιόβα έγινε το 1-1.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις