Μπάσκετ: Θέλει χρόνο η Εθνική

Κυριακή, 09 Αυγούστου 2015 21:21
UPD:21:23
ICON/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη (φωτ. αρχείου) και Γιάννη Μπουρούση, η «γαλανόλευκη» ήταν εμφανώς ανέτοιμη κι έδειξε ότι θέλει ακόμη χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης.

A- A A+

Με ήττα ξεκίνησε η εθνική ομάδα στα φιλικά που θα δώσει στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του Ευρωμπάσκετ. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε στην Αμβέρσα από το Βέλγιο με 59-64, σε ένα καθαρά προπονητικού χαρακτήρα παιχνίδι.

Χωρίς τους Βασίλη Σπανούλη και Γιάννη Μπουρούση, η «γαλανόλευκη» ήταν εμφανώς ανέτοιμη κι έδειξε ότι θέλει ακόμη χρόνο για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα απόδοσης. Πρώτος σκόρερ της ελληνικής ομάδας ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 16 πόντους ενώ με 10 τελείωσε τον αγώνα ο Νίκος Ζήσης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπήκε δυνατά πήρε γρήγορα διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά σιγά-σιγά οι Βέλγοι «ροκάνισαν» τη διαφορά και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες σε απόλυτη ισορροπία (30-30). Όπως και στο ξεκίνημα, έτσι και στην 3η περίοδο η εθνική ομάδα είχε τον έλεγχο του ματς, ωστόσο όσο περνούσε η ώρα η κόπωση επηρέασε τους διεθνείς και κάπως έτσι διαμορφώθηκε το τελικό σκορ.

Η αποστολή επιστρέφει τη Δευτέρα στη... βάση της και την Πέμπτη θα αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσει τη Βοσνία (17:30) και το Σάββατο την Τουρκία (19:00). 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις