Ολυμπιακός: Πρώτο τεστ στο Καραϊσκάκη με Μπεσίκτας

Κυριακή, 09 Αυγούστου 2015 11:12
UPD:15:08
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Το πρώτο σοβαρό τεστ μ΄προστά στο κοινό του θα δώσει σήμερα το βράδυ στις 9 ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπεσίκτας.

Οι προσδοκίες των οπαδών των «ερυθρόλευκων» από την ομάδα τους την εφετινή περίοδο είναι πάρα πολύ υψηλές, δεδομένων και των μεταγραφών που έγιναν (σ.σ. δεν έχουν τελειώσει ακόμη) με αποκορύφωμα την απόκτηση του Εστέμπαν Καμπιάσο.

Ο Μάρκο Σίλβα θα δείξει απόψε σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του σε ό,τι αφορά το σχήμα που θα στηριχτεί περισσότερο όταν ξεκινήσουν οι επίσημες υποχρεώσεις εντός κι εκτός των συνόρων. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Τσόρι Ντομίνγκες, ωστόσο, περιμένει από τους υπόλοιπους παίκτες του να δείξουν σημάδια βελτίωσης σε σχέση με τα φιλικά που έδωσε η ομάδα στη διάρκεια της προετοιμασίας της εκτός Ελλάδας.

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Πάρντο και Φινμπόγκασον, ενώ ο Καπίνο για πρώτη φορά ενδέχεται να υπερασπιστεί και εκείνος την «ερυθρόλευκη» εστία μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Εκτός είναι ο Τσόρι που δεν προπονείται και οι Τζανδάρης, Κολοβός και Γιαννιώτας, καθώς και ο Καμπιάσο που θα είναι έτοιμος σε περίπου 2 εβδομάδες.

Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι ταξίδεψαν στην Ελλάδα με τους: Ζενγκίν, Γκουβένκ, Σαπάν, Μιλόσεβιτς, Κουρτουλούς, Τόσιτς, Τόρε, Σαχάν, Πεκτεμέκ, Χάτσινσον, Οζιάκουπ, Κουαρέσμα, Φράνκο, Ουϊσάλ, Φρέι, Γκουλούμ, Τοσούν, Κοϊμπάσι, Σισμάνογλου, Μότα, Μπεκ, Γκόμεζ, Ροντόλφο. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις