Πάτρα: 60χρονος φέρεται να σκότωσε τη σύζυγό του

Επιτέθηκε με μαχαίρι και τραυμάτισε και τον 30χρονο γιο του
Κυριακή, 09 Αυγούστου 2015 10:17
UPD:12:56
Eurokinissi/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ
A- A A+

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή των Ιτεών, στην Πάτρα, όπου 60χρονος φέρεται να σκότωσε την 57χρονη σύζυγό του και να τραυμάτισε τον 30χρονο γιo του.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 60χρονος έχει συλληφθεί, ενώ σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Πατρών για την υπόθεση.

Από τις πρώτες πληροφορίες προκύπτει ότι ο 60χρονος, ο οποίος είναι συνταξιούχος, αρχικά διαπληκτίστηκε με τη σύζυγό του και στη συνέχεια της επιτέθηκε με μαχαίρι, επιφέροντάς της πολλαπλά χτυπήματα στον θώρακα. Στη συνέχεια επιτέθηκε με το ίδιο μαχαίρι εναντίον του 30χρονου γιου του, που εκείνη τη ώρα κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο του σπιτιού, τραυματίζοντάς τον σοβαρά επίσης στον θώρακα. Αμέσως μετά, ο δράστης έφυγε από το σπίτι και κατευθύνθηκε προς την περιοχή του νέου λιμανιού.

Η Αστυνομία, που είχε ειδοποιηθεί για το περιστατικό, εντόπισε τον 60χρονο στην είσοδο του νέου λιμανιού και τον συνέλαβε.

Ο 30χρονος γιος του διακομίστηκε σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Έπειτα από την παροχή των πρώτων βοηθειών μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας.

Σε βάρος του 60χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

 

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Δημοφιλή