Απάντηση Αθανασάκη στον υπεύθυνο Τύπου του ΣΥΝ

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2005 17:43
UPD:17:53
A- A A+

«Η απόλυτη αντίθεση του ΠΑΣΟΚ με το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις ΔΕΚΟ, όπως καταγράφεται και στις σημερινές δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, δεν αφήνει περιθώρια για ερμηνείες του τύπου "διαφαινόμενη συμφωνία" και άλλα παρόμοια, που διαπίστωσε, άγνωστο πώς, ο εκπρόσωπος Τύπου και Επικοινωνίας του ΣΥΝ». Αυτό τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Αθανασάκης απαντώντας σε όσα δήλωσε ο υπεύθυνος Τύπου του ΣΥΝ, Ν. Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης είχε υποστηρίξει πως ο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δίνει «πράσινο φως στην κυβέρνηση για την συρρίκνωση των εργασιακών δικαιωμάτων, για την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας και για τη δραματική συρρίκνωση του κοινωνικού κράτους», κάνοντας λόγο για «διαφαινόμενη συμφωνία από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ προς την ουσιαστική κατεύθυνση των μεταρρυθμίσεων που επιχειρεί σήμερα η κυβέρνηση».

«Είναι προφανές ότι, ο υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας του ΣΥΝ απάντησε στις δηλώσεις του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ χωρίς να τις έχει ακούσει ολόκληρες και χωρίς να τις έχει διαβάσει. Αλλιώς, δεν θα έδινε μια τόσο διαστρεβλωμένη ερμηνεία, αποδίδοντας στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τα αντίθετα ακριβώς από αυτά που είπε», σχολίασε ο κ. Αθανασάκης.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή