Europa League: Ένα βήμα από τους ομίλους ο ΠΑΟΚ

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα
Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 23:02
UPD:23:05
INTIME SPORTS

Φωτογραφία από τον αγώνα.

A- A A+

Την πρόκρισή του στα play off του Euro[pa League εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, καθώς στη ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού της διοργάνωσης αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Σπαρτάκ Τρνάβα στη Σλοβακία και με το εκτός έδρας γκολ που πέτυχε θα βρεθεί αύριο στην κλήρωση που θα διεξαχθεί στη Νιόν.

Η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ ήταν ανώτερη σε όλα τα επίπεδα, έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για να «καθαρίσει» από νωρίς την υπόθεση πρόκριση κι ακόμη όταν οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0) φαινόταν μέσα στο γήπεδο ότι αργά ή, γρήγορα θα ερχόταν το γκολ και για τους Θεσσαλονικείς.

Ο ΠΑΟΚ «άγγιξε» το γκολ στο 11΄ με τον Μακ να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Κάμεναρ, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό η ελληνική ομάδα έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, αυτή την φορά με τον Κάτσε να πιάνει το σουτ εντελώς αμαρκάριστος από το ύψος του πέναλτι και τον Κάμεναρ να κάνει σπουδαία επέμβαση.

Κόντρα στη ροή του ματς, οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα και ισοφάρισαν το σκορ του πρώτου αγώνα. Ο Όλσεν υπέπεσε σε ολέθριο λάθος στο 33΄ και ανέτρεψε τον Σαμπο, ο οποίος με πέναλτι έβαλε μπροστά την Σπαρτάκ (1-0).

Η ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, όμως, ήταν εμφανής παρά το προβάδισμα των Σλοβάκων. Κι αν το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να μπαίνουν με το υπέρ τους σκορ στ΄ αποδυτήρια, με το… καλημέρα στο δεύτερο μέρος «η τάξη αποκαταστάθηκε».

Συγκεκριμένα στο 48΄, μετά από ωραία ενέργεια του Κοροβέση, ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Ακολούθησαν δύο ανεπανάληπτα τετ-α-τετ των παικτών του «δικεφάλου» με τον αντίπαλο γκολκίπερ, ωστόσο, στο πρώτο ο Μακ καθυστέρησε υπερβολικά και ο Κάμεναρ απόκρουσε το κακό πλασέ του συμπατριώτη του, ενώ μετά από δύο λεπτά ήταν η σειρά του Πέλκα να «σπαταλήσει» το πλεονέκτημα που είχε (πλασέ άουτ).

Όπως συνέβη και στο πρώτο ματς (τότε είχε αποβληθεί ο Βίτορ), έτσι κι απόψε ο ΠΑΟΚ έμεινε με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο. Αυτή την φορά το δρόμο προς τα αποδυτήρια είδε ο Σκόνδρας στο 67΄ με απευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης σε αντίπαλό του.

Η αποβολή του αμυντικού του ΠΑΟΚ, όμως, δεν «στοίχισε» στους Θεσσαλονικείς, καθώς με συμπαγή άμυνα δεν κινδύνεψαν καθόλου και πανηγύρισαν τη μεγάλ
 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις