Πρόγνωση καιρού

Δευτέρα, 05 Δεκεμβρίου 2005 07:00

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

A- A A+

Ηλιοφάνεια σε όλη σχεδόν τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία, θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 1 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα αυξηθούν. Πιθανότητα ασθενών βροχών το βράδυ στις βορειότερες περιοχές. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο αργότερα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρόας. Αργότερα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός. Αργότερα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Γενικά αίρθιος καιρός. Αργότερα αραιές νεφώσεις. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά αργά το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότηα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς και αργότερα μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ασθενείς και αργότερα μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Ζεστό και υγρό καιρό, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ, με αραιές νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά θα είναι πυκνότερες και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το βράδυ, είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα πελάγη πρόσκαιρα πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή