Μπάσκετ: Με Γκιστ από την αρχή ο Παναθηναϊκός

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2015 14:41
UPD:14:43
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Δύο μήνες νωρίτερα απ'  ότι αναμενόταν θα έχει στη διάθεσή του τον Τζέιμς Γκιστ ο Παναθηναϊκός, καθώς η ποινή που είχε επιβληθεί αρχικά στον παίκτη μειώθηκε στο ΑΣΕΑΔ.

Το Δικαστήριο Αθλητικών Διαφορών έκανε δεκτή την προσφυγή που είχε καταθέσει ο Παναθηναϊκός κι από τους 8 μήνες που είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα, η ποινή του Αμερικανού φόργουορντ «έπεσε» στους έξι. Ως εκ τούτου από τις 5 Οκτωβρίου θα έχει το δικαίωμα να συμμετέχει στους αγώνες των «πρασίνων», οπότε ουσιαστικά θα είναι «ετοιμοπόλεμος» από το ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Ο Γκιστ είχε τιμωρηθεί από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ με 8μηνο αποκλεισμό από κάθε αθλητική δραστηριότητα για χρήση απαγορευμένης ουσίας. Έδωσε δείγμα στις 5 Απριλίου του 2015 και κατ΄ επέκταση μετά την «καμπάνα» που του επιβλήθηκε δεν μπόρεσε να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στα play off. 

Με βάση την προαναφερθείσα ποινή ο παίκτης θα ήταν... ανενεργός έως τις 5 Δεκεμβρίου, ωστόσο, μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ θα επιστρέψει δύο μήνες πιο νωρίς και συγκεκριμένα ενώ δεν θα έχουν αρχίσει οι επίσημες υποχρεώσεις των «πρασίνων» στην Α1 και στην Ευρωλίγκα.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις