Γ.Αναστασίου: «Πρέπει να σκοράρουμε»

Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 22:04
UPD:22:16
INTIME SPORTS/ΜΠΙΡΝΤΑΧΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ο Γιάννης Αναστασίου στη συνέντευξη Τύπου.

A- A A+

Με στόχο να σκοράρει θα παραταχθεί αύριο το βράδυ εναντίον της Μπριζ ο Παναθηναϊκός, στη ρεβάνς του Γ΄ προκριματικού γύρου του Champions League.

Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός των «πρασίνων», Γιάννης Αναστασίου: «Ήρθαμε για να παίξουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Η Μπριζ είναι τελείως διαφορετική στην έδρα της, ανεβάζει την απόδοση της. Για εμάς που είναι σημαντικό είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο. Πρέπει οπωσδήποτε να σκοράρουμε για να τους βάλουμε πιο δύσκολα. Έχει ποιότητα, αλλά έχει και αδυναμίες. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη και θα είναι πιο τυχερή, θα πάρει τη νίκη και την πρόκριση», είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε:

«Παίζουν στην έδρα τους και θα είναι πολύ επιθετικοί. Με βάση το τελευταίο αποτέλεσμα που πέτυχαν επί της Μέχελεν και με τη δύναμη που θα τους δώσει ο κόσμος, σίγουρα θα έχουν άλλη ψυχολογία. Ξέρουμε ότι έχουν αδυναμίες. Τα λάθη σε αυτό το επίπεδο κοστίζουν και αν είμαστε συγκεντρωμένοι και τα εκμεταλλευτούμε, θα έχουμε τον πρώτο λόγο».

Κατέληξε ο Αναστασίου λέγοντας: «Όταν παίζεις σε υψηλό επίπεδο, πάντα είσαι υπό πίεση. Όλα σημαντικά για το κλαμπ και αυτός ήταν και ο στόχος όταν δημιουργήθηκε αυτή η ομάδα, να γίνει ανταγωνιστική με νέους παίκτες, να περιορίσουμε τα χρέη και η ομάδα να κάνει βήματα προόδου και να εξελίσσεται. Γίνονται αυτά με σωστά βήματα και με πλάνο. Το οικονομικό παίζει ρόλο, αλλά προέχει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό. Αν είμαστε σωστοί εμείς, τα πράγματα θα είναι καλά για εμάς».

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις