Βόλεϊ: Ερυθρόλευκος ο Έγκλσκαλνς

Τρίτη, 04 Αυγούστου 2015 17:26
UPD:17:29
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ΜΑΡΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
A- A A+

Την φανέλα του Ολυμπιακού θα φορέσει την επόμενη σεζόν ο Λετονός διεθνής διαγώνιος, Χερμάνς Έγκλσκαλνς.

Η ενίσχυση της ανδρικής ομάδας βόλεϊ των «ερυθρόλευκων», με σκοπό να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, συνεχίζεται με αμείωτη ε'νταση. Αυτή την φορά σειρά πήρε ο 25χρονος Έγκλσκαλνς, ο οποίος υπέγραψε για έναν χρόνο κι εν συνεχεία ανακοινώθηκε από το σύλλογο:

Σύμφωνα με το βιογραφικό που παρέθεσε στη δημοσιότητα η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ, ο παίκτης έχει ύψος 2,03μ και τις δύο τελευταίες περιόδους αγωνίζονταν στην Γαλλία με τη Σαμόντ, ενώ την διετία 2011-13 στη Βέλγικη Νόλικο Μασέικ με την οποία έφτασε στους Top12 του Τσάμπιονς Λιγκ (2013) και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο (2012).

Με την φανέλα της φιλανδικής, Λάκαπα (2009-2011) αναδείχθηκε MVP της λίγκας αλλά και πρώτος σκόρερ το 2011. Την προηγούμενη σεζόν κατάκτησε το κύπελλο Φιλανδίας, ενώ αναδείχθηκε και MVP της ίδιας διοργάνωσης».

Στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ο Έγκλσκαλνς τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε ένα τόσο διάσημο και ιστορικό σωματείο όπως ο Ολυμπιακός μπροστά σε ένα τόσο ένθερμο κοινό! Για εμένα είναι μια ευκαιρία για να αγωνιστώ και να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο μαζί με έναν κορυφαίο προπονητή όπως ο κ. Πιάτσα. Γνωρίζω ότι οι απαιτήσεις και οι φιλοδοξίες του κλαμπ είναι πολύ υψηλές και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, για να κερδίσουμε τους εγχώριους τίτλους, αλλά και να έχουμε μια πολύ καλή παρουσία στους ευρωπαϊκούς αγώνες του Ολυμπιακού.»

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις