Ολυμπιακός: Υποσχέσεις από τους Φουστέρ, Φορτούνη

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 16:10
UPD:16:14
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ακόμη καλύτερο Ολυμπιακό θα δουν στο άμεσο μέλλον οι οπαδοί του, σύμφωνα με τις υποσχέσεις που έδωσαν οι Νταβίντ Φουστέρ και Κώστας Φορτούνης.

Οι δύο «ερυθρόλευκοι» μίλησαν στο κανάλι που διατηρεί η ΠΑΕ στο διαδίκτυο, όπου παραδέχθηκαν ότι οι μέχρι τώρα εμφανίσεις στα φιλικά παιχνίδια ήταν καλές, ωστόσο, εξέφρασαν την πεποίθηση ότι η ομάδα του Πειραιά έχει περισσότερα περιθώρια βελτίωσης για να παίξει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο.

Ο Κώστας Φορτούνης αναφέρθηκε στο ματς με την Φέγενορντ: «Παίξαμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, η οποία αυτή την στιγμή είναι πολύ πιο έτοιμη από εμάς. Εμείς, όμως, δείξαμε πως διαθέτουμε πάρα πολύ καλή ομάδα. Κάναμε αυτά που μας ζήτησε ο προπονητής κι αν ακόμη είμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

Θα παίξουμε για τη νίκη και στο επόμενο φιλικό που έχουμε (αύριο με τη Σίβασπορ). Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίζει πάντα για την νίκη, θέλουμε να κερδίσουμε και αυτό, να γυρίσουμε στην Ελλάδα για να παίξουμε και εκεί, που έχουμε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι με την Μπεσίκτας. Πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη, πρέπει να ξεχάσουμε τον αγώνα με την Φέγενορντ, να κοιτάξουμε μπροστά και να συνεχίσουμε την δουλειά μας».

Από την πλευρά του ο Νταβίντ Φουστέρ επισήμανε: «Η εικόνα μας ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλή.. Δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι από γτην Φέγενορντ, η οποία διαθέτει ποιότητα και ξεκινάει σε μια βδομάδα το πρωτάθλημά της. Δουλέψαμε ειδικά την πίεση για τον συγκεκριμένο αγώνα. Πιέσαμε ψηλά και καταφέραμε να βρούμε την ομάδα τους σε αντεπιθέσεις και πιστεύω ότι ήταν ένα σημαντικό στοιχείο για το παιχνίδι μας».

Για τη μέχρι τώρα προετοιμασία της ομάδας είπε: «Είναι πολύ καλή. Παίξαμε δυο παιχνίδια στην Ολλανδία και πιστεύω ότι τα πήγαμε πολύ καλά. Μας έχει μείνει ένα τρίτο παιχνίδι, οπότε πρέπει να τα δώσουμε όλα έτσι ώστε να τα πάμε καλά και σε αυτό το ματς και να γυρίσουμε στην Αθήνα ευχαριστημένοι». 

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή





    Αθλητικές Μεταδόσεις