Πόλο: Στα προημιτελικά του Καζάν η Εθνική Γυναικών

Σάββατο, 01 Αυγούστου 2015 15:17
UPD:15:29
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

Φωτογραφία αρχείου.

A- A A+

Η Εθνική Γυναικών προκρίθηκε στις οκτώ καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου που διεξάγεται στο Καζάν, επικρατώντας του Καναδά με 8-5 και την προσεχή Δευτέρα (21:30) θα παίξει με την Ιταλία με στόχο τους ημιτελικούς της διοργάνωσης. 

Όπως καταδεικνύει το τελικό σκορ, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βασίστηκε στη χαλύβδινη άμυνά του που εγκλώβισε τις Καναδέζες, ενώ καθοριστική αποδείχθηκε η κίνηση του προπονητή Γιώργου Μορφέση να αλλάξει τερματοφύλακα, περνώντας στο παιχνίδι την Διαμαντοπούλου στις αρχές της β΄ περιόδου, με το σκορ στο 3-3.

Η αντίπαλη ομάδα προηγήθηκε για τελευταία φορά με 4-3 χάρις σε γκολ της Βαλέν, έκτοτε όμως η ελληνική άμυνα ''αφάνισε'' τη μέχρι σήμερα πρώτη σκόρερ του τουρνουά, Μόνικα Έγκενς και με την Διαμαντοπούλου να έχει υψώσει... απαγορευτικό μπροστά από την εστία, η Ελλάδα δεν προκρίθηκε απλώς, μα άφησε τις Καναδέζες εκτός οκτάδας σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα για πρώτη φορά!

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη ήταν καλά κλεισμένη σήμερα, όμως οι Στεφανία Χαραλαμπίδη (3 γκολ) και Φιλιώ Μανωλιουδάκη (2) ήταν οι αθλήτριες που έδωσαν τις λύσεις στην επίθεση, σκοράροντας και τα τέσσερα γκολ της Εθνικής ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ το πρώτο είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο 4-4. 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις