Αγγλία: Η Άρσεναλ ανανέωσε με Γουόλκοτ και Καθόρλα

Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015 20:24
UPD:20:31
REUTERS/EDDIE KEOGH

Ο Γουόλκοτ ήρθε στο σύλλογο του βόρειου Λονδίνου σε ηλικία 17 ετών, όταν αποκτήθηκε το 2006 από τη Σαουθάμπτον.

A- A A+

Παραμένουν στο Λονδίνο και την Άρσεναλ οι Θίο Γουόλκοτ και Σάντι Καθόρλα, καθώς αμφότεροι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τους «κανονιέρηδες» και θα συνεχίσουν  να εργάζονται υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ.

Αυτό ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος, που πάντως δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τα επιμέρους ζητήματα της συμφωνίας, αν και ο Γουόλκοτ έγραψε στο twitter ότι το νέο συμβόλαιό του είναι  τετραετές.

Τα δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο 26χρονος επιθετικός θα είναι πλέον από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες της Άρσεναλ, αφού οι εβδομαδιαίες απολαβές που θα προσεγγίζουν τα 200.000 ευρώ.

Ο Γουόλκοτ ήρθε στο σύλλογο του βόρειου Λονδίνου σε ηλικία 17 ετών, όταν αποκτήθηκε το 2006 από τη Σαουθάμπτον. Από τότε εξελίχθηκε σε παίκτη επιπέδου, είναι διεθνής με τα «τρία λιοντάρια» και έχει παίξει σε περισσότερα από 300 παιχνίδια της Άρσεναλ, σκοράροντας 76 γκολ.

Ο επίσης διεθνής -με την Εθνική Ισπανίας- Καθόρλα παίζει στην αγγλική ομάδα από το 2012 (αποκτήθηκε από τη Μάλαγα) και μετρά 148 συμμετοχές και 27 τέρματα.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις