Παναθηναϊκός: Μία αγωνιστική στον Σάντσεθ για την αποβολή με Μπριζ

Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015 20:16
UPD:20:23
INTIME SPORTS/ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
A- A A+

Με ποινή μίας αγωνιστικής τιμωρήθηκε, σε πρώτη φάση, ο Σέρχιο Σάντσεθ από την Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA για την αποβολή του στον αγώνα της περασμένης Τρίτης εναντίον της Κλαμπ Μπριζ, για τον γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στη νίκη της ομάδας του επί των Βέλγων με 2-1, η ποινή του όμως ενδέχεται να αυξηθεί αν η αρμόδια Επιτροπή της UEFA, που θα συνεδριάσει στις 6 Αυγούστου, κρίνει ότι το μαρκάρισμα επί του Ντιαμπί, που προκάλεσε την αποβολή του παίκτη, πρέπει να τιμωρηθεί με μεγαλύτερη ποινή.

Εν τω μεταξύ, ο Παναθηναϊκός έλαβε άδεια από την UEFA για να χρησιμοποιήσει το «Απόστολος Νικολαΐδης» και στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, εφόσον βεβαίως οι ''πράσινοι'' κατορθώσουν να αποκλείσουν την Μπριζ.

Αν όμως η αθηναϊκή ομάδα κερδίσει την πρόκρισή της στους ομίλους, τότε θα πρέπει να πραγματοποιήσει αρκετές βελτιωτικές αλλαγές στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας για να λάβει έγκριση να το χρησιμοποιήσει ως έδρα, διαφορετικά θα πρέπει να αλλάξει γήπεδο.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις