Νίκη (2-1) με καλή εμφάνιση ο Ολυμπιακός απέναντι στην Τβέντε

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 21:57
UPD:22:22
INTIME SPORTS/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
A- A A+

Ο Ολυμπιακός νίκησε την Τβέντε με 2-1 σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε σε ολλανδικό έδαφος, κάνοντας στο πρώτο ημίχρονο την καλύτερη εμφάνισή του στη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας.

Οι ελλείψεις και οι αντίξοες καιρικές συνθήκες (βροχή και κρύο) δεν επηρέασαν τους παίκτες του Μάρκο Σίλβα, που από παιχνίδι σε παιχνίδι δείχνουν να αφομοιώνουν όλο και περισσότερο την αγωνιστική φιλοσοφία του προπονητή τους.

Με εξαιρέσει τα πρώτα λεπτά, όταν μέχρι να ''μπουν'' στο παιχνίδι οι ''ερυθρόλευκοι'' ο Καπίνο είχε δύο σημαντικές επεμβάσεις, ο Ολυμπιακός επέβαλε το ρυθμό του και με διαρκή πίεση ''βραχυκύκλωσε'' την ανάπτυξη των Ολλανδών, ενώ την ίδια ώρα οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδα αναπτύσσονταν ωραία, γρήγορα και ισορροπημένα από άκρα και άξονα.

Ο Φορτούνης έκανε μεστό παιχνίδι, το ίδιο και ο Πάρντο που δείχνει ότι θα αποτελέσει ''όπλο''. Στο 9΄ η σέντρα-σουτ του Κολομβιανού βρήκε το δοκάρι, ενώ στο 22΄ το πλασέ του Ντουρμάζ (από πάσα του Χάρα) είχε την ίδια κατάληξη.

Το σκορ τελικά άνοιξε στο 29΄ ο Φορτούνης έπαιξε υποδειγματικά το ''1-2'' με τον Χάρα, ο Αργεντινός πάσαρε ωραία και ο νεαρός διεθνής του Ολυμπιακού με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής έκανε το 1-0.

Ο Ολυμπιακός διπλασίασε τα τέρματά του στο 45΄ με το πρώτο γκολ του Πάρντο, ο οποίος πήρε την μπάλα από τον Ντουρμάζ και αφού προχώρησε νίκησε τον Ντρόμελ για δεύτερη φορά.

Στο δεύτερο ημίχρονο η πειραϊκή ομάδα συνέχισε να είναι καλύτερη αλλά ο ρυθμός μειώθηκε, αφού οι δύο προπονητές σταδιακά άλλαξαν συνθέσεις. Τελικά η Τβέντε βρήκε ένα γκολ στο 77ο λεπτό, με ωραίο ''φαλτσαριστό'' σουτ του Ζίγιετς από τα δεξιά.

Να σημειωθεί ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Άλφρεντ Φινμπόγκασον, δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου, κάτι που αναμένεται να συμβεί το Σάββατο εναντίον της Φέγενορντ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις