Πόλο: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την Έμολο

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 19:10
UPD:19:21
INTIME SPORTS/INTIMEsports
A- A A+

Αθλήτρια του Ολυμπιακού και με τη... ''βούλα'' είναι από σήμερα η Ιταλίδα διεθνής Τζούλια Έμολο, που θα πλαισιώσει στις ''ερυθρόλευκες'' τη συμπατριώτισσά της Ρομπέρτα Μπιανκόνι, μετά την επιστροφή της Άσλεϊ Σάουθερν στην Αυστραλία.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης ανακοίνωσε την απόκτηση της αριστερόχειρας περιφερειακού, με την οποία είχε συμφωνήσει προφορικά εδώ και περίπου δύο εβδομάδες. 

«Για εμένα αποτελεί μεγάλη τιμή να αγωνιστώ στον Ολυμπιακό (...) Είμαι πολύ χαρούμενη, θα έλεγα ενθουσιασμένη. Δεν βλέπω την ώρα να ξεκινήσουμε προετοιμασία και, μέσα από την σκληρή δουλειά που γίνεται στην ομάδα, να βελτιωθώ κι εγώ ακόμα περισσότερο» δήλωσε η Έμολο στην ιστοσελίδα του πειραϊκού σωματείου.

«Ο Ολυμπιακός είναι μια σπουδαία ομάδα, με σπουδαίο προπονητή. Όλοι στην ομάδα είναι πολύ φιλόδοξοι και θέλουν να είναι οι καλύτεροι στο μεγαλύτερο επίπεδο. Είμαι έτοιμη και κατενθουσιασμένη για την παρουσία μου σε αυτό το κλαμπ. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας που ήδη με έχουν καλωσορίσει πολύ ζεστά. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα παίξω εκτός Ιταλίας και είμαι ενθουσιασμένη. Πιστεύω ότι θα είναι μια υπέροχη χρονιά» συμπλήρωσε η 24χρονη αθλήτρια.

Προτεινόμενα για εσάς


NAFTEMPORIKI TV

Αθλητικές Μεταδόσεις