Μουρίνιο: Ο Μπενίτεθ κατέστρεψε την Ίντερ μου σε έξι μήνες

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2015 14:02
UPD:14:06
EPA/PETER FOLEY
A- A A+

Ο Ζοζέ Μουρίνιο, ως γνωστόν, είναι από τους ανθρώπους δεν ''αφήνουν να πέσει κάτω κουβέντα'' και το επιβεβαίωσε ακόμη μία φορά, στρέφοντας αυτή τη φορά τα ''βέλη'' του εναντίον της συζύγου του Ράφα Μπενίτεθ, Μονσεράτ Σεάρα.

Ο τεχνικός της Τσέλσι απάντησε στις δηλώσεις της κυρίας Μπενίτεθ, η οποία -προφανώς αστειευόμενη- είχε πει ότι ο σύζυγός της κλήθηκε να καθαρίσει ξανά το χάος που προκάλεσε ο Πορτογάλος, αυτή τη φορά στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η κυρία είναι λίγο σε σύγχυση» δήλωσε ο Μουρίνιο μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στο "International Champions Cup". «Ο άνδρας της στην Τσέλσι αντικατέστησε τον Ντι Ματέο, ενώ στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Κάρλο Αντσελότι. Η μοναδική ομάδα που με αντικατέστησε ο Μπενίτεθ ήταν η Ιντερ, όπου μέσα σε έξι μήνες κατάφερε να καταστρέψει την ισχυρότερη ομάδα της Ευρώπης» πρόσθεσε με πολύ... δηλητήριο.

Και ο 52χρονος τεχνικός ολοκλήρωση την τοποθέτησή του για το θέμα με ακόμη ένα αιχμηρό σχόλιο, το οποίο πάντως ήταν... εκτός θέματος: «Εάν η κυρία ασχολείτο με τη δίαιτα του συζύγου της, δεν θα μιλούσε για μένα»!

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις