Νομικά θέλει να κινηθεί ο Δ. Μελισσανίδης

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 22:18
UPD:22:20
ICON PRESS/ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΚΑΛΗΜΕΡΗΣ

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της Aegean, πρόθεσή του είναι να κινηθεί νομικά κατά της Επιτροπής, επειδή κατά την άποψή του πρόκειται για μια απόφαση έωλη επιχειρημάτων, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αγωγές κατά μελών της ΕΕΑ (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Με προσφυγή στα δικαστήρια σκέφτεται να ''απαντήσει'' στην απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να απαγορεύσει τη συμμετοχή της ΑΕΚ στα κουπόνια του ΟΠΑΠ ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του ιδιοκτήτη της Aegean, πρόθεσή του είναι να κινηθεί νομικά κατά της Επιτροπής, επειδή κατά την άποψή του πρόκειται για μια απόφαση έωλη επιχειρημάτων, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε αγωγές κατά μελών της ΕΕΑ.

«Κανένας δεν πρόκειται να μου απαγορεύσει να αγαπάω την ΑΕΚ και να ενδιαφέρομαι γι΄ αυτήν. Όμως είναι γνωστό ότι δεν έχω κανένα θεσμικό ρόλο στην ομάδα, ενώ η μετοχική και διοικητική σύνθεση της ΑΕΚ είναι ξεκάθαρες, με πρόσωπα υπαρκτά, που έχουν ξεκάθαρους ρόλους» είπε σε συνεργάτες του.

«Θα μπορούσα να μην πάω, αλλά πήγα σεβόμενος το θεσμικό ρόλο που έχει η ΕΕΑ» πρόσθεσε. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, από την πλευρά τους, σχολίασαν ως "γελοίες" τις φήμες περί αποβολής της Ένωσης από το πρωτάθλημα και υπογράμμισαν ότι δεν υφίσταται θέμα με την εμπορική/χορηγική συνεργασία της εταιρείας με την ΟΠΑΠ ΑΕ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις