Αντικατάσταση του όρου για κατ' οίκον περιορισμό του Ν. Μίχου ζητεί ο εισαγγελέας

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 16:14
UPD:16:15
ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Στον βουλευτή κατηγορούμενο για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, έχει επιβληθεί και  ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Να αντικατασταθεί ο περιοριστικός όρος του κατ οίκον περιορισμού που έχει επιβληθεί στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Νίκο Μίχο με αυτόν της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ανά τακτά διαστήματα, εισηγείται προς το Συμβούλιο Εφετών ο αντεισαγγελέας Εφετών, Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος.

Ο εισαγγελικός λειτουργός ζητάει την άρση του περιοριστικού όρου προκειμένου να μπορεί ο Νίκος Μίχος να μεταβαίνει στην εκλογική του περιφέρεια (Εύβοια) και να επικοινωνεί με τους εκλογείς του.

Στον βουλευτή κατηγορούμενο για το αδίκημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης, έχει επιβληθεί και  ο περιοριστικός όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Στο μεταξύ με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών έγινε προ ημερών άρση του ίδιου περιοριστικού όρου που είχε επιβληθεί στον πρώην βουλευτή και επίσης κατηγορούμενο, Δημήτρη Κουκούτση.

Newsroom naftemporiki.gr

Προτεινόμενα για εσάς



Δημοφιλή