Champions League: Το πρώτο βήμα για τα πλέι οφ θέλει ο Παναθηναϊκός

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015 12:43
UPD:12:43
ACTION IMAGES/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ
A- A A+

Από νωρίς στα ''βάσανα'' φέτος ο Παναθηναϊκός, που στις 21:00 το βράδυ δίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα περίοδο αντιμετωπίζοντας στο ''Απόστολος Νικολαΐδης'' την Κλαμπ Μπριζ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου στο Τσάμπιονς Λιγκ (OTE Sport 1).

Η αθηναϊκή ομάδα στοχεύει σαφέστατα στην πρόκριση στα πλέι οφ της διοργάνωσης, αλλά για να θέσει τις βάσεις θα πρέπει απόψε να αποκτήσει σαφές προβάδισμα απέναντι στους Βέλγους, οι οποίοι κάθε άλλο παρά εύκολος αντίπαλος αναμένονται.

Παναθηναϊκός και Μπριζ είχαν τεθεί αντιμέτωποι πριν από λίγο καιρό στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, επί ολλανδικού εδάφους, με την Μπριζ να επικρατεί 2-1 αλλά με τους ''πράσινους'' ανέτοιμους καθώς βρίσκονταν στο ξεκίνημα.

Από τότε όμως ο χρόνος κύλησε, η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου βελτιώθηκε και περιμένει την αντίπαλό της έτοιμη για να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει νίκη με ''καθαρό'' σκορ, παρότι το βελγικό συγκρότημα βρίσκεται πάντοτε πιο μπροστά σε ετοιμότητα, αφού ήδη ξεκίνησε το πρωτάθλημα στη χώρα του. 

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με τον Στιλ κάτω από τα δοκάρια, αμυντικούς τους Βέμερ, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ, Πράνιτς, αμυντικούς μέσους τους Ζέκα, Κουτρουμπή, πλάγιους τους Καρέλη, Ατζαγκούν, ''ελεύθερο'' τον Νίνη και ''φουνταριστό'' τον Μπεργκ. 

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις ο Μισέλ Πρεντόμ προτίθεται να παρατάξει την ομάδα του με τους Κουλς, Μέχελε, Ντουάρτε, Ντε Μποκ, Σίμονς, Ντιαμπί, Φόρμερ, Βάνακεν, Βάθκεθ και Ντε Σούτερ.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις