Τομ Κρουζ: Ο Μάβερικ και πάλι στο κόκπιτ

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015 14:35
1996-98 AccuSoft Inc., All right
A- A A+

Ο Τομ Κρουζ δηλώνει έτοιμος να γυρίσει τη συνέχεια της επιτυχίας της δεκαετίας του '80, «Top Gun», το μπλόκμπαστερ του 1986, το οποίο έκανε τον ηθοποιό έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους στο Χόλυγουντ.

Στο «Top Gun» παρακολουθήσαμε την αφήγηση της ερωτικής έλξης μεταξύ ενός παράτολμου πιλότου και της εκπαιδεύτριας του (Κέλι Μακ Γκίλις).  Ο Μάβερικ (Τομ Κρουζ)  ήταν ένας ατρόμητος πιλότος που χρησιμοποιούσε το ένστικτό του και ήταν πάντα πρόθυμος να παραβεί όλους τους κανόνες.
Το σάουντρακ της ταινίας, «Take My Breath Away», σε μουσική των Giorgio Moroder και Tom Whitlock - με το μουσικό συγκρότημα Berlin - σημείωσε μοναδική επιτυχία.

Τομ Κρουζ και Κέλι Μακ Γκίλις στην ταινία «Top Gun» 

Τον περασμένο μήνα, ο κινηματογραφικός παραγωγός και επικεφαλής της εταιρείας «Skydance»,  Ντέιβιντ Έλισον, φέρεται να δήλωσε στον Τύπο ότι το «Top Gun 2» βρίσκεται στα σκαριά.

«Θα είχε πλάκα. Θα ήθελα να επιστρέψω σε εκείνα τα μαχητικά», δήλωσε ο Κρουζ στο Ρόιτερς στην πρεμιέρα της τελευταίας του ταινίας δράσης «Επικίνδυνη Αποστολή - Μυστικό Έθνος» («Mission: Impossible - Rogue Nation»), η οποία δόθηκε πριν λίγες ημέρες στο Λονδίνο.

«Mission: Impossible - Rogue Nation»

Ακόμη μια πρεμιέρα για τον  Ίθαν Χαντ

Ο Ίθαν Χαντ επιστρέφει στη δράση - στην πέμπτη σειρά της ταινίας «Επικίνδυνες Αποστολές» - με τον 53χρονο ηθοποιό, σε εξαιρετική φόρμα, να συμμετέχει ο ίδιος σε πολλές επικίνδυνες σκηνές και να ξαναβρίσκει τον Τζέρεμι Ρένερ και τον Σάιμον Πεγκ, και τον βραβευμένο με Όσκαρ Κρίστοφερ ΜακΚουάρι να βάζει την δική του πινελιά  στα απαιτητικά γυρίσματα.

Μοναδικές σκηνές δράσης, θεαματικές εκρήξεις, ανθρωποκυνηγητά αέρος, νερού και εδάφους (καταδιώξεις στους δρόμους του Λονδίνου και του Μαρόκο) και ένας Ίθαν Χαντ σε μία νέα αποστολή, την πιο επικίνδυνη μέχρι σήμερα.

Ρεμπέκα Φέργκιουσον

Στο πλευρό του Ίθαν Χαντ και της ομάδας του θα βρεθεί και μια αποκηρυγμένη Βρετανίδα πράκτορας - ο ρόλος της οποίας συνιστά άλλο ένα μυστήριο - την οποία ενσαρκώνει η 31χρονη Σουηδέζα ηθοποιός Ρεμπέκα Φέργκιουσον, την οποία είδαμε πέρυσι στον «Ηρακλή».

Η ταινία «Mission: Impossible - Rogue Nation» θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες τέλη Αυγούστου.

naftemporiki.gr
 

Προτεινόμενα για εσάς