Ολυμπιακός: Οι πέντε «κομμένοι» του Μάρκο Σίλβα

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015 22:11
UPD:22:13
EPA/OCTAVIO PASSOS
A- A A+

Ο Μάρκο Σίλβα ξεκίνησε το... ''κόψιμο'' στον Ολυμπιακό, αρχίζοντας να κάνει σαφείς τις προθέσεις του ως προς το έμψυχο δυναμικό των ''ερυθρόλευκων'' με το οποίο επιθυμεί να δουλέψει τη φετινή χρονιά.

Η πρώτη φάση της αξιολόγησης ενόψει της αποστολής που θα ταξιδέψει για το Έρμελο, για σειρά φιλικών αγώνων, δεν περιλαμβάνει πέντε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον νεαρό Πορτογάλο τεχνικό και είτε θα παραχωρηθούν δανεικοί, είτε θα αναζητήσουν αλλού την καριέρα τους.

Αυτοί είναι οι Μαρτίνες, Καραμάνος, Ολαϊτάν, Γιαταμπαρέ και Μπενίτες, ο οποίος θα παραχωρηθεί δανεικός στην Κρουζ Αζούλ. Εκτός αποστολής έμειναν και οι Κολοβός, Γούτας, Τζανδάρης, Μποτία εξαιτίας μυικών τραυματισμών, που θα τους κρατήσουν στην Αθήνα για θεραπεία. 

Την αποστολή του Ολυμπιακού συγκροτούν οι, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκες, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Φουστέρ, Γιαννιώτης, Γιαννιώτας, Χουτεσιώτης, Χάρα, Καπίνο, Λάτσι, Μασουακού, Νικολάου, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σάλιακας, Σιόβας, Τσιμίκας, Βούρος, Τζελαρ, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Ντοσεβί, Μιλιβόγιεβιτς και Μανιάτης.

 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις