Η ΑΕΚ νίκησε 2-0 την Κορόνα Κίελτσε σε φιλικό

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015 14:50
UPD:16:18
ACTION IMAGES PRESS AGENCY/ACTION IMAGES

Το παιχνίδι διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Ρεμές όπου η Ένωση πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιόδου, απέναντι στους αναπληρωματικούς της Κορόνα, επειδή η πρωτοπόρος στο πολωνικό πρωτάθλημα έπαιξε χθες εκτός έδρας με την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν (φωτ. αρχείου).

A- A A+

Μέτρια στο πρώτο ημίχρονο αλλά  βελτιωμένη και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο, η ΑΕΚ νίκησε 2-0 σε φιλικό αγώνα την Κορόνα Κίελτσε, την οποία αντιμετώπισε αντί της Λεχ Πόζναν με την οποία επρόκειτο να παίξει βάσει του προγραμματισμού που είχε γίνει.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο προπονητικό κέντρο του Ρεμές όπου η Ένωση πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας περιόδου, απέναντι στους αναπληρωματικούς της Κορόνα, επειδή η πρωτοπόρος στο πολωνικό πρωτάθλημα έπαιξε χθες εκτός έδρας με την Ζαγκλέμπιε Λούμπιν. 

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σπουδαία πράγματα, κι ας είχαν οι ''κιτρινόμαυροι'' την υπεροχή, αφού οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα προσπαθούσαν να απειλήσουν με σουτ εκτός περιοχής και στημένες μπάλες, αλλά αυτός ο τρόπος επίθεσης δεν απέφερε αποτελέσματα. 

Το ίδιο μοτίβο διατηρήθηκε έως τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, αλλά από τη στιγμή που ''ανέβηκε'' ο Κρισάντους η κατάσταση άλλαξε. Στο 64΄ ο Νιγηριανός κέρδισε πέναλτι αλλά ο Βάργκας νικήθηκε από τον Οτσάινα, όμως στο 70΄ και ύστερα από πάσα του Ανάκογλου ο Αφρικανός επιθετικός άνοιξε το σκορ. 

Τρία λεπτά αργότερα και μετά από ενέργεια του Κρισάντους ο Βάργκας σκόραρε το 2-0 σε μια στιγμή μεγάλης έμπνευσης, αφού αν και με αντίπαλους παίκτες μπροστά του επέλεξε να κάνει κάτι μεταξύ πλασέ και λόμπας σκοράροντας ένα έξοχο γκολ, ενώ στο 81΄ ο Βενεζουελάνος άσος σούταρε στο αριστερό δοκάρι του Οτσάινα.

Σχολιάζοντας την εμφάνιση της ομάδας του και το επίπεδο ετοιμότητάς της, ο Δέλλας επισήμανε ότι «άσχετα αν παίξαμε με δύο διαφορετικές ενδεκάδες, το θέμα είναι να δούμε τη φιλοσοφία της ομάδας. Θέλαμε να έχουμε στην κατοχή μας την μπάλα, να πιέζουμε ψηλά και να κρατήσουμε τον αντίπαλο μακριά από την εστία μας, κι αυτό το είδαμε».

Και ο τεχνικός της ΑΕΚ συμπλήρωσε: «Πρέπει να κάνουμε δοκιμές. Μας δίνεται η δυνατότητα, δεν είναι μόνο το αποτέλεσμα, πρέπει να δούμε ποιος ταιριάζει περισσότερο με τον άλλο. Όλα τα παιδιά προσπαθούν στις προπονήσεις και ο καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο. Θέλουμε να αποκτήσουμε διάρκεια σε αυτό που κάνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι και πιο εύστοχοι στις φάσεις μας». 

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις