Πόλο: Πρεμιέρα με ήττα στο Καζάν η Εθνική Γυναικών

Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015 13:40
UPD:15:34
INTIME SPORTS/LATO KLODIAN
A- A A+

Η Εθνική Γυναικών ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου του Καζάν, καθώς έχασε από την Αυστραλία με 7-8.

Ένα αποτέλεσμα που καθιστά δύσκολο εξαρχής το έργο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος να διεκδικήσει την πρώτη θέση του Β΄ ομίλου, που οδηγεί απευθείας στους προημιτελικούς της διοργάνωσης.

Σε ένα παιχνίδι το οποίο άπαντες γνώριζαν ότι θα είναι ντέρμπι και θα κριθεί στη λεπτομέρεια και στην τύχη, οι διεθνείς ''δώρισαν'' τη νίκη στις Αυστραλέζες.

Με το σκορ ισόπαλο 7-7 η Ρουμπέση υπέπεσε σε αβίαστο λάθος, το οποίο η αντίπαλη ομάδα εκμεταλλεύτηκε για να φύγει στην κόντρα και να πετύχει το νικητήριο γκολ με την Ζαγκάμε, στα 59 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος του αγώνα.

Στην επίθεση που ακολούθησε η Εθνική κέρδισε δύο αποβολές αλλά οι αθλήτριες του Γιώργου Μορφέση δεν κατάφεραν να σουτάρουν με καλές προϋποθέσεις και η τελευταία προσπάθεια της Ρουμπέση, με τη λήξη, σταμάτησε στα αντίπαλα χέρια.

Επόμενος αντίπαλος για την ελληνική ομάδα θα είναι η Ολλανδία, την οποία θα αντιμετωπίσει την Τρίτη 28 Ιουλίου, στις 09:30 το πρωί.

Προτεινόμενα για εσάς



Αθλητικές Μεταδόσεις